JardaFuxa Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Tak já myslím že teda čtvrtek je okáá, událost se může vytvořit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Zdarec pokud by měl někdo zájem o samolepku na zadní okno zamberk sraz.tak napište zítra mužů předat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 myslíš že by se mi to vešlo mezi samolepky?? :D :D, jinak bych bral noo Je to ta kterou myslím, pozvánka na sraz přes celý okno Ale tak bych to kdyžtak poladil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Taky se pokusim dorazit v 6 mam padla tak to stihnu. Chtel bych se jeste zeptat mam po zime povrchovi skrabance nemel jsem cas to moc resit ale vypada to desne cim bych to mel vylestit? Klasickou lestenkou to nejde mam pouzit napr. brusnou pastu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Přesně tak. Používám jednu od Turtle Wax je vcelku dobrá. Ale hodně záleží jak moc je to hluboké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Bych se teoreticky take mohl otocit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
exitu_S Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 No nechám to asi do toho srazu a kdyžtak na to mrknem ale hluboký to moc není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Když tak se mi před srazem ještě ozvy a já tu pastu vezmu sebou, a když tak se to pokusíme nějak rozleštit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Zdarec někdo dneska na podvečerní srazik s kávou?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Zdarec, já mám stejně odpolku a cestu dalekou :D Ale chtělo by to teda domluvit ten sraz. Poslední zmínky byly o 18.7. v pátek, takže to snad teda platí, vím jen že místo nebylo určený. V Liberci se nevyznám, takže místo se musí nějak dohodnout a pak stačí už jen aby nám Viktor udělal událost, samozřejmě se očekává i účast Viktora 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Za mě čtvrtek OK! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Jo vlastně to byl ten čtvrtek 17.7. od 18:00, ale místo srazu zatím nebylo pevně určený.Ale čtvrtek oká i za mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Za mě taky čtvrtek zatim ok.Jinak místo by chtělo nejaky poradny než obchodaky.třeba jested nebo javornik.nebo klidně jiné místo mimo liberec,třeba poradi mimo liberecký:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Bohužel 17.7. odjíždím na dovolenou. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Měl jsem dojem že bylo dáno místo a to parkoviště u Decathlonu. :o Je tam dobrý prostor a navíc je to naproti Globusu takže výborný přístup ze všech směrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Změna plánu - když nic "nevybouchne", dorazím i já :) a zkusím dotáhnout i dalsího "octávkáře", i když zatím není klubák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Takže snad tedy domluveno, až přijdu z práce z odpolky tak to napíšu Viktorovi, 17.7. od 18:00 , parkoviště u Decathlonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Já taky nejsem klubák tak snad to nikomu vadit nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 nějak jsem zaspal s LBC srazama :D koukám,že je plno nových členů, takže se budu muset taky ukázat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Ok se ctvrtkem pocitam tedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Aloha,po delší době zase aktivní :D ...ve čtvrtek se mezi vámi neukážu,jedu na celý týden makat do Brna :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Liberec/Liberec/long.html neudelame to na Obrim sudu? http://www.areal-obrisud.cz/ obcerstveni, parkovani, hezci fotky nez u Decathlonu :) sorry ze to komplikuju, ale tak nejak me to napadlo, ma byt hezky a kdyz nebude, zalezem do hospody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 http://www.yr.no/place/Czech_Republic/Liberec/Liberec/long.html neudelame to na Obrim sudu? http://www.areal-obrisud.cz/ obcerstveni, parkovani, hezci fotky nez u Decathlonu :) sorry ze to komplikuju, ale tak nejak me to napadlo, ma byt hezky a kdyz nebude, zalezem do hospody Cus já sem pro,rozhodně to bude lepší než parkoviste:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Tak oukéj ;);), dobrej nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 super, jardo dokazes dat vedet ostatnim pres SZ? vsem co vis ze jezdi a pripadne se tady vyjadrili? ja to dneska poslu spolu s mailingem clubovym, ze nejblizsi regio sraz bude tam :) diiiikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Skoda ze jsem v praci hned bych jel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Super na Obri sud :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Nechci do toho kecat to místo je dobré, ale myslíte sraz až nahoře?? Protože většinou to horní parkoviště U obřího sudu je plné, navíc je tam místo jen tak na 12 aut a musíme brát v úvahu že jsou prázdniny a má se vydařit počasí. Toto vše hovoří proti nám - tedy bohužel. :( Pokud myslíte dole na velkém parkovišti na Javorníku tak to by bylo ok, hospoda tam je také a místa také dostatek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Zavzpomínám a pošlu ;) ale většinou všichni navštěvují forum, tak to nebude tak těžký ;). Osobně nevím jak to u sudu vypadá, nikdy jsem tam nebyl, ale i kdyby bylo parkoviště obsazený, tak možná nějaký to místo okolo sudu bude i mimo parking. Přece nebudou omezeni 12ti místama pro auta a nikoho víc už tam nepustí. Místo najdeme a při nejhorším zajedeme na to dolní jak říkáš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 14, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 No ono je to spíše jako turistická zastávka. Jak jsem psal nahoře přímo u obřího sudu tak kolem 12 míst pak je parkoviště nahoře u lanovky a další je dole u lanovky. Nic mezi tím. Příjezdová cesta ( od lanovky k Obřímu sudu ) je nebo, alespoň minulý rok byla lesní zpevněná cesta. Jak říkám je mi to jedno jen na toto poukazuji nežli se tam sejde třeba 15 aut a v této situaci pak vymýšlet alternativu či se jakkoli šibovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.