Přejít na obsah

Liberecký kraj

Frigo

Doporučené příspěvky

Tak to jsem zvědav na to vozidlo :D :D. Takhle teda, Baruška nemá odpolední, takže oká, já přijdu z práce ve 15:00 a v 16:00 můžem z újezda vyjet :D Benzín je drahej, takže na Liberec nejedu :loool::loool::loool: , pojedu Boleslav - Jičín. Takže v nějakých 17 hodin bychom mohli být s Barčou v Jičíně

potrebujem to nejak sesynchronizovat, takhle by to neslo :lol:

Odkaz ke komentáři

jak to myslíš :D, zkrátka já můžu nejdřívě v 17hod stát v Jičíně, můžu tam stát v 18, 19 nebo 20, pokud někdo tudy taky pojede, tak se někde můžem sejít. Capino ví ;), pokud někomu místo nevyhovuje, jede jinou trasu, čas nevyhovuje, tak může jet solo. To záleží na každým, každý má jiný podmínky jak může a nemůže. ;)

Odkaz ke komentáři

Já mohu vyrazit tak okolo 5-6 :) ...takže bych to viděl ten kdo pojede přes Liberec se sejdeme v Liberci ( místo se ještě upřesní ) a ti kteří jsou z libereckého kraje i ti kteří ne,ale pojedou snáma a vyrazí druhým směrem,tak s těmito,bych to viděl na sraz na pumpě Lukoil,když se jede přes Jičín....co vy na to? :D (19:00 ) ? :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Já nemusím, protože jestli si dobře pamatuji měl jsi na svém Batmobilu dvě, a tím si pokryl i mě :smich::smich:

No jestli bude letošní zima taková jak posledně.... tak si ty zimáky ani v LBC moc neužijete!

Tak to máš ale recht. :palec: A nebudu tvrdit, že bych to neuvítal. To ranní vykopávaní auta u baráku a pak večer u práce je celkem dosti únavné. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Jedna samolepka je minimum, jak jich tam nebudeš mít 10+ tak jsi out :D. a hlavně velkou samolepku, né žádnýho chcípáka

Jinak sraz vymyšlen, žádný ptaní jak kdo má čas, to by jsme se tady domlouvali do jara. Takže kdo bude moct, mít čas a chut ( chut má každej samozřejmě) tak v sobotu 18.10. od 17:00 na parkovišti pod Obřím sudem jako minule, upravy přesnější pozice budou až na místě. Tzn., můžem být dole a jestli bude otevřenej stánek dole, nebo dojet zase přímo k sudu, jako minule, Vědí Ti kdo tam byl ;). Náš sám prezident nám udělá událost na FB tak sdílejte až to tam bude.

Jáá už nemůůžu, já už se neudržím. Tak skákej :wallbash::wallbash::wallbash::jager:

Upraveno uživatelem JardaFuxa
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...