pv96 Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Tak jsem se i já dočkal... :D viz. fota. Ve středu jsem pro nim byl ve Škodovce a zatím jsem ujel asi 500 km..... no a co říct? Moc si to užívám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pv96 Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Ahoj, tak po delší době se opět ozývám... Mám najeto něco kolem 7 000 km a auto funguje jako hodinky. Hlavně musím ocenit podle mě opravdu povedený motor 1,4 TSI. Nechal jsem si vyměnit normální čtyřramenný volant za tříraměnný zploštělý multifunkční a jak esteticky, tak prakticky jsem nadmíru spokojen, viz. foto... Tímto chci zároveň za vstřícnost a perfektně odvedenou práci poděkovat Vašovi, který mi rovněž dodělal corner funkci u mlhovek. Mějte se P. Ahoj, tak po delší době se opět ozývám... Mám najeto něco kolem 7 000 km a auto funguje jako hodinky. Hlavně musím ocenit podle mě opravdu povedený motor 1,4 TSI. Nechal jsem si vyměnit normální čtyřramenný volant za tříraměnný zploštělý multifunkční a jak esteticky, tak prakticky jsem nadmíru spokojen, viz. foto... Tímto chci zároveň za vstřícnost a perfektně odvedenou práci poděkovat Vašovi, který mi rovněž dodělal corner funkci u mlhovek. Mějte se P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.