Přejít na obsah

OIII 1.4 TSI Ambition combi


Doporučené příspěvky

Ahoj pánové,

 

asi před 14ti dny jsem si objednal OIII 1.4 TSI Ambition plus combi. Protože se mi čekání na ni zdá nekonečné, tak jsem začal hledat na netu spřízněné duše a našel toto forum. :-)

Postupně to tady pročítám a dozvídám se spousu užitečných věcí, bohužel taky spousty nedostatků které OIII má a o kterých jsem neměl ani tušení. Ale to je asi v dnešní době normální a to už asi i u škodovek....

Jak tady už někdo psal, tak to nekonečné čekání na auto se snažím krátit prací, hospodou, staráním se o rodinu a já nevím čím ještě, ale stejně mi to vůbec neutíká. :-(

 

Je to o to horší, že mám s kamarádem který je prodejcem u Škodovky domluveno, že mi z auta které se má někdy teď vyrábět, cca na 3 měsíce udělá předváděčku a já ho pak budu moct koupit se slevou. Reálně bych tedy měl mít auto k dispozici někdy na konci dubna. Ach jo... :-(

 

Podělíte se o to jak jste čekání na Vaše vysněné auto snášeli vy?

 

 

 

Odkaz ke komentáři

Já měl 3 předchozí auta předváděčky. Seat Cordoba, 3 měsíce 1500 km, Seat Toledo 8 měsíců 5400 km, VW Jetta 3 měsíce 1200 km. A všechna auta mi sloužila 5-9 let bez problému a k mé plné spokojenosti. Neboj se toho. Naopak, nemusíš se trápit strachem, že si to špatně zajedeš. Třeba je blbě zajeté, nebo taky dobře. Nevíš. A co oči nevidí, srdce nebolí.

Odkaz ke komentáři

No pokud je auto poškrábaný, tak to máš asi bohužel smůlu. Asi ti to dají před prodejem dohromady (=opraví lak), ale to už v budoucnu bude poznatelný. Já to bral jako daň za to, že to auto bylo zlevněné (to VW Jetta dokonce nějaký novinář bouchnul, tak byl nový lak celého boku), ale cena katalog 720, prodej 400.

 

Pokud budeš při převzetí mít designové škody tak zkus ještě dohodnout další slevu, nebo aspoň opravu. Seriozní partner by měl vyhovět. I tak si myslím, že to za tu slevu stojí.

Odkaz ke komentáři

tak není to ideální ovšem, ale ani není ideální když se vyrobí auto, jak se s ním furt popojíždí po hale, pak se oturuje na polygonu... x přesunu na parkoviště, z parkoviště, na kamion, v prodejně atd atd....

Jestli si myslíte, že dnes každej ohřívá motor, zajíždí, dochlazuje, dává autu pořádnej servis, zdaleka ne. Ale částečně souhlasím s předváděčkou, radši bych si vzal služební vůz z Boleslavy(roční vozy), kde to auto najezdí například za 6 měsícu 20 000km, tak je aspon častěji na provozní teplotě, než předváděčka, která za x měsícu jezdí trasy kolem 5km....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Mě by prostě vadila použitá věc, pokud je ceníkovka jak psal myslím boban 720 a pak to dají za 400 tak to je o něčem jiném ale za 15% to nestojí, to uhádáš na nové (já uhádal před rokem 16%) , a i kdyby to bylo třeba jen 12 nebo 10 tak stojí rozdíl 3-5% za to ?? Ale nechci ti kazit radost, každej to vidí po svém...jen můj názor.

Odkaz ke komentáři

Pánové, díky moc za Vaše názory, postřehy a připomínky. Myslím, že každý má část pravdy. Já to mám dohodnuto tak, že pokud to bude jakoliv poškozené (odřeniny, škrábance nebo cokoliv dalšího), tak to bude opraveno a poskytnuta další sleva. V autě budou navíc nalepeny folie, které by měly poničení interiéru co nejvíce zabránit.

Co se týče názoru že dnes nějaký prodejce poskytne slevu 15% na novou OIII v nižší výbavě a motorizaci jako mám já, tak to je podle mých zkušeností sci-fi. Ty levnější auta jdou tak dobře na odbyt, že tohle prodejci prostě nemají zapotřebí... Možná pokud se budeme bavit o OIII v nějaké luxusní výbavě a motorizaci s cenou nad 650 000,- Kč...

Jinak v pátek mi kamarád prodejce volal, že mu ji přivezli ze Škodovky, takže zítra se na ni jdu podívat. Bohužel projet se budu asi moct až po Novém roce, protože chci, aby to bylo přihlášeno do provozu až v roce 2015.

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že je úplně jedno jak má kdo zařízený nákup, resp. financování vozidla. Každý měl ke svému výběru své důvody. A popisovat tu případy, kdy z prodejců "sedřett" nějakých nadstandartních 15 a více procent z prodeje mi nepřijde zrovna košer, protože prodejce jednomu zákazníkovi slevu dá, a na jiném ji pak musí zase nahnat zpátky...

 

Přeju mnoho dobrých zážitků a spokojenost s vybraným vozem s, pro většinu zákazníků, nejvhodnější motorizací! :palec:

Odkaz ke komentáři

:( Je to domluvené tak jak to je, nic s tím už dělat stejně nejde.

V pátek mi volal kamarád ze škodovky, že jim "moje" OIII dorazila do salonu ať se na ni přijedu podívat.

Čekání teď bude o to horší. :loool:

Bohužel projet se v ní budu moct až po Novém roce, protože teprve potom bude přihlášená a bude mít SPZ.

 

 

Odkaz ke komentáři

Co mám osobní zkušenost, tydle předváděcí auta pro kamarády jsou povětšinou dobře uskladněná, uzamknutá a jen tak se někomu ke svezení nenabízí.....samozřejmě záleží co je to za prodejce (velikost) a co má na skladě za alternativu předváděček....neboj se toho :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ji včera viděl.... :palec:

V té bílé v kombinaci s černým vnitřkem je fakt nádherná :loool:

Teď už jen nějak musím přečkat do dubna... :(

Byl jsem ubezpečen, že se nemám bát, že když už to bude řídit někdo jiný než on jako vedoucí prodeje, tak to bude po zahřátí motoru a jen na pár km.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...