Přejít na obsah

levé přední světlo špatně (nakrátko) svítí - O1

Adam85

Doporučené příspěvky

Mám problém a zároveň prosbu, jestli tu někdo řešil špatně svítící levé přední světlo na O1 (facelift - r. v. 01). Světlo svítí moc nízko a tudíž jakoby kousek před auto - regulace (kolečko) funguje, ale světlo je jakoby spadlé - dnes na STK nešlo seřídit. Hýbe se, ale nesvítí tak, jak by mělo. Pro ilustraci jsem stáhnul fotku, kde to svítí stejně blbě jako mně - nemáte někdo nápad, co by to mohlo způsobovat? Děkuju, Adam.

post-34057-0-04158900-1419281503_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Levý světlomet musí svítit méně než pravý,podle fotky těžko posoudit,ale zas tak špatně mi to nepřipadá.

Ono to z té fotky asi není moc patrné, ale opravdu to svítí na prd...nedávno jsem jel ve Felicii a ta svítila oproti mému autu o 200% líp..:-( To levé svítí nepříjemně kousek před auto - tento jev pozoruju delší dobu, ale když s tím jede někdo jiný, tak je z toho vždycky málem nehodová situace..

přesně takhle to svítí i mi :)

A řešils to nějak? Občas je to docela nebezpečné a nevěřím, že by to tak bylo od novoty - spíš mně jde o to, jestli tam nemám něco "po smrti"...díky.

Odkaz ke komentáři

Jaj, tak to je špatná zpráva...ale díky za to. Říkal jsem si, jestli to není nějaká periodická závada, takže asi ne - škoda:-(

Zkus s tím nejdřív zajet do nějakého servisu, ať ti to tam zkusí na regloskopu seřídit, pokud se to ani tam nepodaří, tak bude určitě nějaká mechanická závada ve světle (utržená parabola nebo utržený štelovací kolíček)

Odkaz ke komentáři

Zkus s tím nejdřív zajet do nějakého servisu, ať ti to tam zkusí na regloskopu seřídit, pokud se to ani tam nepodaří, tak bude určitě nějaká mechanická závada ve světle (utržená parabola nebo utržený štelovací kolíček)

Díky kluci. Zkusím to zitra rozebrat a uvidím, jestli to nebude jen taková drobnost - mnohem radši bych byl, kdyby se jednalo o vyskočený štelovák, než utržená parabola - uvidíme...

Na regloskopu to seřídit nejde...:-/

nebo to taky může být jen vyskočené, vyndej světlo a sundej zezadu ty štělováky, já měl jeden vyskočený

zitra odzkouším - tzn. Štedrý den jak má být!:-) Díky za radu oběma!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...