Kubajz_oc2 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj, na-kódoval jsem si automatické zamykání a odemykání dveří při rozjedu. Jak zastavím a chci otevřít dveře zevnitř při nastartovaném motoru, musím bud dvakrát vzít za kliku nebo zmáčknout knoflík odemykání dveří na středovém panelu! Nemohl by mi někdo poradit jak mám upravit kódování abych nemusel dvakrát potáhnout kliku? A druhá otázka uměl bych u OCII r.:2006 na-kódovat přesvětlování do zatáček v mlhovkách? Děkuji kubajz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 K tomu zamykaniu... Inac to nejde.. bud tahas klucku dvakrat alebo odomknes tlacidlom centralu pri rucnej brzde :) a corner ti musi podporovat BSG jednotka.. tusim potrebujes 30-bytovu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubajz_oc2 Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 ahoj, děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Vyuziju tohoto tematu - mam O2 predFL 2008 a je nakodovano automaticke zamykani dveri, jeste je dodelan FL maxidot. Pri zamceni me nesviti oranzove to tlacitko, pouze zelene. Vse je nakodovano dobre a diagnostika nehlasi zadne vadne cidla a vse je opravdu fyzicky zavreno. Nemate nekdo s timto zkusenost a pripadne radu jak vyresit? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Po klasickom zamknuti tym tlacidlom ti svieti? Mam tiez MR08, tiez FL MaxiDOT a mne to funguje v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Jo a zapomnel sem dodat to hlavni ze tou diodou v tom to neni - na diagnostice pri testu sviti. Hele myslim ze na 99% nesviti, ale skocim to overit //EDIT: Tak oranzove nesviti ani kdyz zamknu rucne Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Taky mi nesviti na budikach pri zamceni mr 08 bez maxidotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Na budikach ale nic svitit nema :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak potom by som chybu hladal v ovladani centralu... Pri diag to svieti, klasika nie... Bude to najskor v ovladaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Na budikach ale nic svitit nema :) tak co znamena ten klic pres auto? Kdyz mam zapnuty klic? Jinac sorry nevsiml jsem si ze pises o tom tlacitku na panelu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 @Tomiq: Myslis teda ze vymena toho tlacitka pomuze? @Jirka: Jakej klic myslis? :) Nikdy sem nic na maxidotu takoveho nevidel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Lukas neviem... Snad to bude ono :)<br /><br />Jirka ten oranzovy kluc cez auto na budikoch je kontrolka funkcnosti imobilizeru :) lukas my ju tam nemame z dovodu immo off kvoli FL MaxiDOT-u :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 99,9 % to bude tlacitkem, ale to uz Lukas vi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Diky marovi uz budu mit tlacitko tak zkusim vymenit a uvidi se:) tomiq: hele vim ze mam immo off ale ani predtim sem to nikdy nevidel na predchozich octach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Už jsem to kodoval na 6ti OII a na 2 to nesvítilo, včetně mé bejvalky, neřešil jsem to.Důležité, že to funguje. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Zvlastni tak treba to bude nejakej castejsi problem. Ja furt tajne doufam ze to bude tlacitkem :-) Hold sem asi psychopat a takovy veci resim a dost me stvou Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lutna11 Odesláno Září 4, 2019 Sdílet Odesláno Září 4, 2019 V 25. 12. 2014 at 20:36, Kubajz_oc2 napsal: Ahoj, na-kódoval jsem si automatické zamykání a odemykání dveří při rozjedu. Jak zastavím a chci otevřít dveře zevnitř při nastartovaném motoru, musím bud dvakrát vzít za kliku nebo zmáčknout knoflík odemykání dveří na středovém panelu! Nemohl by mi někdo poradit jak mám upravit kódování abych nemusel dvakrát potáhnout kliku? A druhá otázka uměl bych u OCII r.:2006 na-kódovat přesvětlování do zatáček v mlhovkách? Děkuji kubajz Mám ten samý problém a potřeboval bych tuto funkci zrušit a nevím jak na to ☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Září 4, 2019 Sdílet Odesláno Září 4, 2019 Tahle funkce nejde zrušit. jedním zatáhnutím za kliku odemkneš zámek a druhým až otevřeš. Je to dané konstrukcí zámku. Škodovka umí spoustu věcí ale tohle ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VCDS_Víťa Odesláno Čtvrtek v 20:41 Sdílet Odesláno Čtvrtek v 20:41 V 4. 9. 2019 at 20:35, lutna11 napsal: Mám ten samý problém a potřeboval bych tuto funkci zrušit a nevím jak na to ☺ Myslíš zrušit zamykání při rozjezdu?To je lehké, máš li kabel s VCDS... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.