Přejít na obsah

Olej pod nárazníkem

Morgaine

Doporučené příspěvky

Hezké Vánoce přeju!

Stala se mi taková drobná nehoda, jako již mnohokrát, parkovala jsem na parkovišti a škrtla lízátkem o obrubník, při vycouvání se lízátko svlíklo z nárazníku. Na to už mám chvaty a hmaty pro nasazení zpět.

Jenže dneska jsem si všimla, že nad pravým kolem jsou olejové skvrny, nějaký olej se zřejmě uvolnil, jak to lízátko vypadlo.

post-8114-0-22479700-1419589958_thumb.jpgpost-8114-0-59265300-1419589970_thumb.jpg

A navíc pod autem vypadlo toto: post-8114-0-82271100-1419589999_thumb.jpg (foceno na sedačce s protipsí úpravou). Vůbec nevím co to je nebo odkud přesně to vypadlo.

Otevřela jsem kapotu motoru a koukám, že ta mastnota je z prostoru motoru, nejvíc mastná je taková ta tlustá truba (asi přívod vzduchu) a mastnota je všude, i na káblíkách, co vedou ke světlu.

post-8114-0-78161200-1419589988_thumb.jpg

Mám se znepokokojvat? Co to je? Mám urychleně vyhledat automechanika? Díky za každý komentář.

Odkaz ke komentáři

Ono to jde takhle špatně určit odkud to přesně prolíná/teče. Nejlépe jestli máš možnost za někým zajet a pak sundat nárazník a ví se hned kde je netěsnost. Ale jak píše Košin, buď je to ze samotného intercooleru nebo je možnost, že to netěsní kolem spojů na vedení vzduchu u intercooleru. A ten plast co ti vypadl je usměrňovač vzduchu, je přichycen přímo na intercooleru ;)

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

Ten nasavaci bazmek co mas na psi podlozce,je pred intercolerem - jak je nasavaci mrizka - a ten ti preklepal dirku do intercoleru .Jak jedes tlak od turba ti ten olej pres dirku vyfukuje -proto si myslim ze to mas vsude masne.

Je to casta zavada. Proklepane to budes mit nekde po obvodu jak byl ten nasavac.

Odkaz ke komentáři

Evidentně to mastno tam bylo už před tím obrubníkem, ten mě na to akorát upozornil.

Už jsem domluvená, že zítra případně v neděli se mi na to podívají. Snad to není moc poškozený a zvládnu tam dojet.

Teď stojím u baráku, zkontroluju večer, jestli tam mám louži, nebo to jen prolíná. Díky za tipy.

Mám na tyhle vánoční "nehody" štěstí, achjo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...