Guest cellfactor Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Ahoj chcel by som poradit ... Pri poslednej jazde autom slo vsetko v poriadku az po neakych 70km kde dva krat sa mi stao ze motor mi sam od seba trhol no dalej zasiel dalsich 30km bez problemov na parkovisko... Asi po hodine ked som prisiel do auta nemohol som nastartovat na prvy krat ... Na druhy krat po dlhsom case slo nastartovat no ukazalo chyby ako zhavenie ktore blikalo a riadiaca jednotka ktora svietila, ukazalo chybu aj slaby tlak oleja alebo nieco podobne... mam octavku 2 tdi 1.9 automat ... mohli by ste mi poradit co by to mohlo byt ? problem bolo trocha pocut uz dlhsie ze bol iny zvuk motora no nic podobne sa mi nestalo najazdene mam dodnes 163 tisic kupoval som ho pri 133tisicoch .... Olej bol meneny teda neviem no mechanikovi som to auto daval na vymenu oleja a podobne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Jaky motor mas ? jaky kod motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cellfactor Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 a ten kod kde najdem ? 1.9 TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 1) na B sloupku u ridice je cerna nalepka, tam je VIN kod a 3 mistny kod motoru 2) ve velkym technicaku 3) v servisni knizce (etiketa) 4) v kufru pod kobercem (stejna etiketa jako v bode 3) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 aby to nebylo BXE :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cellfactor Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 preco BXE nie ? ... inak auto je uz v poriadku mechanik mi to vysvetlil ze do nadrze sa dostava niekedy voda a vtedy zle taha nafta do motora dal mi neaku blbost co budem nalievat pred tankovanim aby sa mi zrazila ta voda v nadrzi ... oprava ma stala ani nie 50e takze to dopadlo este dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Mám asi blbou otázku ale kam ta voda co se tedy vysráží odejde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.