hansz Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Zdravím všechny, Mám problém s kontrolkou chladící kapaliny, ráno když nastartuji a je chladno rozbliká se kontrolka a začne dost hlasitě pískat, ale po ujetí cca 1-2 km zhasne. Kapaliny je v systému dostatek. Nevíte prosím co je příčinou ? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 řešeno asi 10x, oškrábat v expanzce kovové tyče od čidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Děkuji za odpověď, dával jsem to do vyhledávače ale zřejmě chybně. Nic jsem nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 Tak tak, třeba šroubovákem oškrábej ty 2 dráty co jsou expanzce a budeš mít klid ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hansz Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Díky ještě jednou za radu, oškrábal jsem dráty a vše funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.