Messik Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 (upraveno) Zdravim nevi nekdo co s tim kdyz jsou ted ty mrazy tak se mi po nocnim startu nekdy zapipa nedostatek chladici kapaliny pritom je ji tam v merce tak jak ma byt a po chcipnuti a nastartovani uz pak vsechno v pohode Okta 1.9 tdi 2005 najeto asi 270 000 Upraveno Prosinec 30, 2014 uživatelem Messik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Zkus očistit to čidlo v nádobě, taky jsem to teď řešil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Leden 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 omlouvam se bylo tam malo vody ...ve tme jsem blbe videl :)...Spise by me zajimalo kde se pres zimu ztraci ta kapalina Jaro leto v klidu ale jakmile kolem 0 tak to zmizne ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Koukni se na víčko oleje. Pokud tam budeš mít hodně bílé emulze, zpozorni. Zkus kouknout na měrku jestli na ní nění v oleji voda. Pokud ne tak koukni jestli někde nepropouští hadice. Aby ti jen tak utekla chladička není normální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciroš Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Dělalo mě to taky stačí vyměnit chladící kapalinu a bylo po problému 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.