Přejít na obsah

Výměna rozvodového řemenu

Doporučené příspěvky

Prostě každý prodejce chce něco prodat, a mít na výplatu . To je stejné jako ty rozvodové řemeny. Zaměstnavatel naučí papouškovat zaměstnance co má říkat .Tak u laika prodá i nemožné. Těch je mnoho i já tomu nerozumí :pest: . Proč teda servis kontroluje tlaky v pneumatikách bez kontroly jejich stáří. Nevím co je horší, zda li prasklý řemen nebo pneumatika na OCII v levotočivé zatáčce.

Odkaz ke komentáři

Třeba ten, co s ním bude chtít jezdit dalších 5let bez obav ;)

Dobrý den moc děkuji za vaše informace,

je zde vidět profík ^_^ Žádné narážky a provokace . Děkuji za informace .

Ale ještě se zeptám, stalo se Vám, že by se při kontrole v servise mechanik kontroloval řemen k alternátoru a řekl, ten je starý 6 let a asi ho vyměníme ... Bohužel , majitel v předchozím servise si ho nechal vyměnit při poruše alternátoru !! No tak se vyměnil rok starý řemen na šestiletém autě. :loool:

Děkuji za informaci .

Odkaz ke komentáři

Je to predpis a je to i rozumny predpis, podivej se na netu kolik prasklo remenu a motor je KO! A v servisu jim teda rekni, ze chces, aby zkontrolovali pneu pripadne je i vymenili. Oni s tim nemaji problem, problem s tim bude mit tvoje penezenka. Ale za neschopnost se plati, v autorizaku trojnasob.

Ja menim zimni gumy nekompromisne max. 3 roky, letni kdyz nesjedu tak dle pocitu na mokru, ale jinak cca 4 roky. Je to tvoje bezpecnost. Jestli nedobrzdis, nebo ti to ustreli v zatacce je tvoje starost, ne servisu.

To mas jako s zenskejma, taky nejezdis na starych a zpuchrelych.

Mimochodem uvazoval si o SKODA Bez starosti? Vsechno udelaji za tebe a jen platis mesicne pronajem.

Upraveno uživatelem Laurin Klement
Odkaz ke komentáři

:wallbash::lol::smich:

Vzdy zarobi servis. Praskne remem predaju rozvody +novu hlavu atd, viac zarobia jak len pri vymene rozvodu.

Praskne pneu v zakrute zas zarobi servis vymena dielov,rovnanie kasne+lakovanie. :wallbash::palec::lol:

O auto sa ma starat MAJITEL AUTA a nie servis. :( :(

Koncim v tejto TEME o nicom. :smich::jager: :jelen: :unsure:

Děkuji za odpověď,

ale auto jsem si koupil aby mi sloužilo , né já jemu. Servis si platím aby mi auto jezdilo. Auto Škoda není tak malá společnost, aby si nemohla dovolit zveřejnit údaje jako např. doba výměny rozvodového řemene. To hlavně pro ty, kteří nejezdí do autor. servisů .

Odkaz ke komentáři

Děkuji za odpověď,

ale auto jsem si koupil aby mi sloužilo , né já jemu. Servis si platím aby mi auto jezdilo. Auto Škoda není tak malá společnost, aby si nemohla dovolit zveřejnit údaje jako např. doba výměny rozvodového řemene. To hlavně pro ty, kteří nejezdí do autor. servisů .

Kazdy 2 roky nejpozdeji mas navstivit servis kvuli oleji a filtrum. V servisni knizce mas taky napsano, ze Dalsi servis je v xxxx km nebo datum, podle toho, co nastane drive.

Navic si myslim, ze to bude v manualu nebo mozna i v ty servisni knizce. Ale ikdyby to tam nebylo.. porad te na to maji v servisu upozornit, jestli ne, stezuj si v Bolce.

Odkaz ke komentáři

Asi mesiac dozadu mi pise znami ze nahodil zimne pneu a pri zatacani aj tak ide auto rovno. ved dezen ma o.k. Poslal mi aj foto DOT-datum vyroby.

attachicon.gifIMAG0354.jpg

Viete kde je problem. :lol::palec::smich:

Ja viem STARE PNEU. :smich:

TO JSOU TY PNEUMATIKY CO SE PRODÁVAJÍ V LÍDLU VEDLE PEČIVA.. :beer: , TAM SE PRODÁ VŠE

SUPER HIT JSOU PNEUMATIKY NOVÉ ROK VÝROBY 2011. :wacko: Ale vedou ty použitý, co se prodávají u silnice . Na dešti a sluníčku naskládané několik kusů na sobě jich je mnoho. :loool:

Odkaz ke komentáři

Kazdy 2 roky nejpozdeji mas navstivit servis kvuli oleji a filtrum. V servisni knizce mas taky napsano, ze Dalsi servis je v xxxx km nebo datum, podle toho, co nastane drive.

Navic si myslim, ze to bude v manualu nebo mozna i v ty servisni knizce. Ale ikdyby to tam nebylo.. porad te na to maji v servisu upozornit, jestli ne, stezuj si v Bolce.

Ano ale jedná se o servisní prohlídku co zahrnuje klasiku.

To není je výměna oleje a filtrů.

Jen se naštvu, když jako amatér jedu na servis, kde je vše podle manuálu MB a za 1250 Km znovu na destičky a kotouče. To se dá udělat vše při jednom.

Když ze zeptám co rozvoďák ... jó dobrý pane, máte ještě málo najeto :wacko: . Ale stěrače , ty musíme vyměnit ty hučí a hážou chybu :pest: .To vám ještě dolijeme vodu do ostřikovačů litr za 49,-Kč. A to přesto, že to znám a doplnil jsem nádobku, která je schválně naplněná až po hrdlo. :unsure: Těmto servisům přeji jen méně zákazníků. To vůbec nemluvím o kontrole tlaků v pneumatikách. :smich: Nebo kontrole baterie v dálkovém ovladači. Pak se jen diví, že chci slevu . Prostě poslední dobou se ŠKODA servis hodně zaměřil jen na nová auta a jejich garanční prohlídky, včetně oprav spojených s PÚ a likvidovaných přes jejich mobilní NAHÁNĚČE, kterým pomáhají pomáhači policie, kteří si brigádně vydělávají a mlží vyšetření příčiny nehody pro pojišťovnou. Nic jiného je nezajímá . To, že je auto celkově neprohlédnuté je nezajímá , jen když vyvěsí cedulku na zrcátko, vše je O K :pest:​. A řemen ten má čas, stejně vydrží jednou tolik !! Když ne, máme PRÁCI . :palec:, Prostě nechci DĚLAT PRÁCI ZA SERVIS, KDYŽ SI ZA TO PLATÍM !!!

Odkaz ke komentáři

:palec: Riesis tu rozvody ktore ta stoja max 10 000kc vymena +robota. :lol:

Ked praskne ten rozvodovy remem tak ten motor nedas dokopy za 10 000kc. :prcprc: :prcprc:

Dva roky v ziadnom servise nemaju na sklade rozvodovy remen. :smich:

Aj keby bol na sklade tak je v nenasponovanom stave a je ulozeni pri rovnakej teplote. cca 20 stupnov-leto aj zima.

Pneumatiky maju datum vyroby -DOT.

Pneumatiky starsie ako 10 rokov sa nesmu pouzivat. :palec:

Dobý den,

jak si můžete být jistý tím, že servis nemá staré rozvodové řemeny... :wallbash: To ty prošlé vyhodí nebo co :pest:

Odkaz ke komentáři

Jestli vubec maji nejake na sklade, tak opravdu jen par. Jinak je objednavaji a delaji se zavazky dilu.

Kazdopadne pokud si u nich nechas udelat rozvody a nedoneses jim vlastni material, tak ONI RUCI za material i praci. V pripade, ze ti ty nove rozvody prasknou ti udelaji novej motor. V pripade, ze jim doneses vlastni rozvodovou sadu, ruci jen za praci.

Delas tu z komara velblouda a resis veci do absurdnosti - furt dokolecka. Proste je dej vymenit, nech si dat razitko o vymene a hotovo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...