technikus Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Ladě se zastavil s dobou i web Kam kliknu, abych se něco dozvěděl, tam hlášky typu: Tento model nemá Evropskou homologaci, je určen pouze pro Ruský trh. Tento model není momentálně pro Evropu ve výrobě. Prodává u nás vůbec něco Lada? Natož, že mají pobočku na Praze 3 naproti Wrcckovi, by mě zajímalo co tam mají za skladovky EDIT: Skaja byl rychlejší Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Skladem mají Nivu v armádním provedení Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Co to zapíchnu v práci, letím pro ni. Je to asi poslední kus na celou ČR Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 ...Ale teď vážně. Když to je naproti Wrcckovi, tak by tam náš spy-kid mohl zajít a zmapovat situaci :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Když vidím seznam příplatků, Lada je taky těžce Lego stavebnice. Ten nemá čas ztrácet čas, rozbiju prasátko a poletím pro tu tjůningovou, za pár let by z toho mohla bejt rarita Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Tak to byl šok!! Se mi načte ta stránka a první na mě vyskočí navigace...tak už jsem se lekl, že to má Columbus v základu. A ona to je navigace na těch webovkách :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Ladě se zastavil s dobou i web Tam, kde zítra je už včera to je plynulý přechod do retra bez přerušení výroby, efektivita na jedničku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Tak to byl šok!! Se mi načte ta stránka a první na mě vyskočí navigace...tak už jsem se lekl, že to má Columbus v základu. A ona to je navigace na těch webovkách :D Tak tak, navigace = menu I když umí zřejmě i integrovanou... (čerpáno z google obrázků) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Za tu "armádní" verzi je teda těžkej příplatek a rozhodně to nebude za folii... ZDE je výběr z nějakých skladovek v různých barvách a cena je trošku někde jinde... Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Je otázkou, jestli cena 250 tis za nové auto, které se v terénu neztratí je někde jinde... Když si zkusím najít nový duster, tak jsem o 100 klacků výš. Jsou to jiná auta, ale oba to jsou zástupci low-costů :) Osobně si myslím, že někoho by nová lada mohla ještě zaujmout. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Tak to určitě, já osobně třeba proti Nivě nic nemám, pro lesáka nebo správce přírodní rezervace ideální volba. Relativně rozumná cena, jednoduchá spolehlivá konstrukce a nenáročná údržba. Těžko bude lítat po lese s motorovkou v kufru Tuaregem, X5kou nebo něčím podobným. V podstatě je ta Niva taková levná východní alternativa Land Rover Defendera, což je taky pracant. Ale na druhou stranu - Land Rover má kromě toho defíka i jiný modely a jako automobilka má co nabídnou i na druhé straně - luxusní Range Rover například. Zato Lada je celá tak trošku jak z jinýho světa, viz ta jejich webovka, dostupnost jen jednoho modelu, "chlubení" se továrním polepem 3M fólií, příplatkem za rádio, anténu a dva reproduktory...to mi přijde lehce úsměvný. V tomhle je Rusko pořád "někde jinde". Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 aspon vidíte kde jsme mohli skončit nebýt imperialistkých nepřátel :D modernizovaná škoda favorit model 2015 s novým motorem 1500 a výkonem 65Kw, která ve výbavě LS je určena jen těm nejnáročnejším řidičům bude připavena k představení na podzim k oslavě výročí vřsr! Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Tak on by se asi režim neubránil vlivu západu, odkud by k nám pronikaly informace. I když ... máme teď nový server puštěný v Číně a je to masakr. Pokud jste někdo byl v Číně, tak chápete, že i když lidé mají přístup k internetu, tak se to u nich určitě nerovná svobodnému přístupu k informacím. Ale to je třeba dobrý téma na dnešní večer :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Jo, můžeme večer u piva probrat strategii, jak napadnout velký čínský firewall a způsobit tak revoluci ve jménu svobody :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Pokud na něho máte nějakou fintu, tak se nebráním diskuzi. Ale když se přes něj snažíme něco protlačit přes SSHčko, tak je to vždycky boj. A taky hodně záleží na jeho aktuálním vytížení Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Hlavně to chce zvolit správnou taktiku hned od začátku zápasu Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 To je to, co právě neumím ... Nic no, asi budu na vodě a džusu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Hmm, tak už i Jeep Renegade přišel s nabídkou operativního leasingu... více ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Tady to zase žije. V práci nuda, v knajpě nuda, venku tma jak v pr...nejradši bych zalezl někam do sklepa Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 A otevřel lahvinku? Nebo raději dvě? :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Včera jsem otevřel jedno těžce luxusní červený. Cuveé asi 5 odrůd, suchý, přírodní, s minimem síry a přitom nádherně šťavnatý, lehký a tak nějak nenásilně neodolatelný. Sedmička padla jak nic, to už se mi dlouho nestalo. Fakt parádní kousek Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Tady to zase žije. V práci nuda, v knajpě nuda, venku tma jak v pr...nejradši bych zalezl někam do sklepa harlej motor oil ti nestačil jo? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Asi by potřeboval další dávku :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Výměnný interval pro harley motor oil je minimálně rok, takže dřív než na 4. ARS ho nechci ani vidět ani cítit :P (Harley naštěstí nedává TSIčka, takže není nutno průběžně dolévat) :D Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Jenom aby si nedopadl jak Bajza z Bylo nás pět Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Kdyby to nabízel Jégr, tak už to má Ondra pronajatý na celý léto a nechal by si to postavit za Balloon na zahradu :jelen: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 No pořád tu je jégrovská tatrovka jako jistá varianta - ta by dokonce i byla na kolech :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 Mám takový tušení, že ta by se mohla záhadně objevit v Žamberku :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 :jelen: :jelen: :jelen: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky