Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tváří se to tak, jak to popisuješ. A vzhledem k tomu, že se s tou akci spojil CZC, tak bych věřil, že v tom žádná prasárna nebude, to by si snad nelajzli :) Ale než něco kšeftovat s Home Creditem, to snad radši těch 2500 Kč oželím už z principu. Ostatně dneska jsem objednal toho DELLA na Bohemce, tak uvidíme, co to bude za zázrak B)

Odkaz ke komentáři

Ano, odpojitelný a convertible, tedy stan, ntb, tablet apod. možnosti. Odkaz ZDE i jsou tam docela použitelný fotky (v parametrech mají chybu, má to 1280x800). Já to lustroval i přes youtube a tak mě to docela navnadilo. Měli i předchozí model, kde však klávesnice byla připojena USB kabelem a bylo to takové nekompaktní a nemělo to větší variantu jak 32 GB. Tohle zaklapneš jako normální ntb nebo úplně odpojíš.

Primárně potřebuji vyzkoušet kolik zůstane GB po instalaci aplikací apod. a zda to oživí externí 2,5" USB disk.

Odkaz ke komentáři

Jo, nevypadá špatně. To je vyloženě tenká a lehounká varianta noťasu / tabletu, taky jsem o něčem podobným uvažoval. Ale měl jsem trošku strach z toho systému odpojování, aby to něco vydrželo. Někdy totiž s notesem v ruce usnu a plácne mi to na palici, tak aby se to neulomilo, jsem tvrdá hlava :D

Pak napiš zkušenosti, zajímá mě výkon toho Atomu. Ale předpokládám, že to nový čtyřjádro bude šlapat při bouzdání na webu jako hodinky, ne jak ty první Atomy, který byly zasekaný už při samotné ploše :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...