technikus Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Hmm, vypadá to zase o krok dál proti mý LG TV (DLNA, Stream.cz, Voyo, odeslání videa z YT z displeje mobilu na obrazovku TV apod.). Resp. to vypadá, že ty můžeš sdílet kompletně obraz, tedy aplikace, hry, web apod. Moje LG TV je holt o něco starší no Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Jj, to WiDi je v podstatě takový virtuální HDMI. Normálně se to ve Win zobrazí jako druhá obrazovka, může se duplikovat nebo rozšířit plochu. Na práci to moc není, dost to laguje při práci s myškou. Ale na obrázky a videa dobrý, přehrává to FullHD celkem plynule. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2015 Sem se dneska povozil v Mazdě CX-7 2.3 DISI TURBO (191kW, 380Nm, 1770kg) a hned mi to připomnělo, proč jsem si koupil off-road. Měl jsem to půjčený, tak jsem to nechtěl nějak honit...tak si v klidu kadlám na čtyřku po městě, z nudy prohlížím japonskou palubku (tak trošku na způsob frantíků) a najednou koukám, že maj ten tachometr nějak jinak namalovanej a mám tam 100km/h. Ručička při tom ukazovala vodorovně doleva, kde je většínou ta padesátka :D V tom se mi v mírným stoupání na přední nárazník lepí nějaká oktávka, myslím jsem ani nepodřazoval, jen to lehce přišlápl a než jsem stačil bliknout doleva-doprava, "radar" na mě blikal 140 km/h. Mimo město 160 km/h jak nic, a to jsem se musel hodně hlídat, protože byla už tma, všude kolem les a nerad bych to rozšvihal o nějakou zhulenou srnku B) S takovýma autama se prostě nedá jezdit na důchodce (čti nepřijít o papíry během 14 dnů), neskutečně to zkresluje vnímání rychlosti. Takže zlatej Wrangler, toho musí člověk řídit i v 80km/h a v kilu si připadá jak největší závodník :jelen: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Skája to znám taky v rapidu ty rychlosti vypadaj tak nějak jinak:D, nejlepší je když se jedu projet rápem a pak hned do toleda hurá do brna, to je pak toledo léééééééééééééétadlo :D jinak pěkný sváteční den Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 Olala, to se pěkně svrhlo s těmi emisemi... začalo to u VW a nyní je to snad každá automobilka. Prý chystají svolávačku, ale to budou měnit celý motory a systémy, aby dodrželi co naslibovali? zdroje ZDE a ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2015 No, to zatím nikdo neřekl, co se má vlastně řešit. Ono čistě logicky je to neřešitelný. Nemůžou mávnutím kouzelnýho proutku (čti upgradem SW) snížit několikanásobně emise a zachovat všechny ostatní vlastnosti. Kdyby to šlo, udělali by to hned a nemuseli podvádět. Takže já to zatím vnímám jako takový alibistický vyjádření ve stylu "slíbíme vám, že to řešíme, abyste nám dali pokoj a mohlo to celý pěkně vyšumět". Maximálně odstraní z toho SW tu šidíci funkci, takže to bude čoudit i během testovacího cyklu. A homologačním institucím zaplatí tučný držhubný, aby jim to sklously. Protože kdyby měli reálně snížit emise, projevilo by se to na chování motoru a zákazníci by jim to omlátili o hlavu. A to by byla teprve sranda :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 28, 2015 Sdílet Odesláno Září 28, 2015 (upraveno) tak nějakej stát v USA dostane peníze, pak EU a všichni budou spokojeni. :) až jim dojdou chechtáky, tak zase udají třeba BMW. a jak hodně je třeba závadný třeba 4 válcové TSI? já sem to nikdy nezkoumal. Upraveno Září 28, 2015 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Pohodové sobotní ráno všem, po delším rozhodování a navštívení několika showroomů různých značek napříč republikou jsem ke včerejšímu dni opustil značku Škoda a přesedlal ke značce Volkswagen. Jde o Golfa s motorem 1.2 TSI 77 kw - doprodej skladových zásob 2015 (funglovka) ve výbavě Comfort Edition + 17" alu Geneva, lane assist & dynamic light assist, sunset, multifunkční 3ramenný volant, paket světla a výhled + prodl. záruka. Tak snad bude sloužit nemálo let a šlapat jako hodinky bez vad a nehod. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Paráda, tak konečně jsi se dočkal Je to krasavec, vybral jsi dobře. A myslím, že budeš spokojený i s tím motorem, jezdí pěkně ;) Tak vítej v klubu odpadlíků :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 krásny golfík myslím že s ním budeš spokojný, mám ten motor v Rapide a zatiaľ nemôžem na neho povedať zlé slovo.. :) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 3, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2015 Led svetlá... vyzerajú pekne A červená tomu autu sekne Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 gratulace, budeš spokojený, tahle verze výbavy je fajn, škoda, že nejde na všechny motory no .... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 4, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2015 Díky všem, od pátku mám najeto už skoro 500 km a zatím spokojenost. Zatím každé usednutí za volant mi hned zlepší náladu. Ty bixenony jsou jiná liga, ale kdo ví, jistě mě chápe. I když se s autem stále seznamuji, zatím mě pořád jen překvapuje. Snad mi takové nadšení nějakou dobu zůstane. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 SUPEEER VÝBĚR, AT SLOUŽÍ ;) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 techniku, gratulace, hlavne at slouzi dele, nez kolegovi - kluci, kdyztak ted divejte kolem sebe, vim, ze sance se limitne priblizuje nule, ale nahoda je blbec, diky http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=29757 Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 5, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2015 Pěkný autíčko. Motor znám z rapida a tam jezdí moc dobře, takže snad to bude to stejné i v golfíku. Tak přeji aspoň milion kilometrů ;) B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Zajímavé http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/382585-facebook-nerespektuje-soukromi-evropsky-soud-pozastavil-prenaseni-osobnich-dat-z-eu-do-usa.html :) Nedávno kleply USA přes prsty VW, teď EU dává políček americkým firmám. Tak co, náhoda nebo ne?? Co na to Jan Tleskač? :jelen: Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Tož Marceli na tvoje ;) všicko nej k svátku Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 A zatím (samozřejmě kofolou) to můžem ve středu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Vše nej a hodně šťastných kilometrů Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Tiež sa pripájam ku gratuláciám.. všetko naj... V stredu bohužial neprídem... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 na středu se nějak plní kufr, tak se blbě zeptám chce ještě někdo něco dovézt? už nemrzky -40/-80 konc, vify, voňky, vicemeně až na filtry asi jen skladovky Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Jim po com mas nemrzku? Aka znacka? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 normalni neredena palenka ze svestek, ted jsem redil a lil do golfa no to byla vuuuune Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Já to o víkendu hodil neředěný do brouka na dolití. Jedovatá modrá a smrad jak v pálenici :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Sakra Jime, škoda že jsi to nenapsal dřív. Včera jsem koupil kdesi v obchoďáku nemrzku Jen mě štve, že asi před převzetím dolili letní do plna, a musím teď stříkat o 106, abych měl prostor na dolití zimní. Včera jsem dolil asi tak 3 deci ze 4l kanystru. Takže zimní nula nula prd. Navíc jak to má xenony s ostřiky, nádobka bude jistě větší a tak to nebude pr*el vystříkat. No a příští pondělí na přezutí. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Jim: Jedna akutka by se našla. Dneska mi došel výsledek z laborky a jelikož se potvrdil můj předpoklad, tak potřebuju nutně olej do toho koncernovýho zázraku 1.2 TSI. Vzhledem k tomu, že to tam nevydrží ani půl roku, tak mi stačí cokoliv splňující VW 502.00 (4 nebo 5 litrů). Neleží ti na skladě něco? Budu potřebovat i filtr, ale chci origoš. Ten přinejhorším vezmu ve škodovce, hlavní je ten olej. Předem díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky