Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jj, to WiDi je v podstatě takový virtuální HDMI. Normálně se to ve Win zobrazí jako druhá obrazovka, může se duplikovat nebo rozšířit plochu. Na práci to moc není, dost to laguje při práci s myškou. Ale na obrázky a videa dobrý, přehrává to FullHD celkem plynule.

Odkaz ke komentáři

Sem se dneska povozil v Mazdě CX-7 2.3 DISI TURBO (191kW, 380Nm, 1770kg) a hned mi to připomnělo, proč jsem si koupil off-road. Měl jsem to půjčený, tak jsem to nechtěl nějak honit...tak si v klidu kadlám na čtyřku po městě, z nudy prohlížím japonskou palubku (tak trošku na způsob frantíků) a najednou koukám, že maj ten tachometr nějak jinak namalovanej a mám tam 100km/h. Ručička při tom ukazovala vodorovně doleva, kde je většínou ta padesátka :D V tom se mi v mírným stoupání na přední nárazník lepí nějaká oktávka, myslím jsem ani nepodřazoval, jen to lehce přišlápl a než jsem stačil bliknout doleva-doprava, "radar" na mě blikal 140 km/h. Mimo město 160 km/h jak nic, a to jsem se musel hodně hlídat, protože byla už tma, všude kolem les a nerad bych to rozšvihal o nějakou zhulenou srnku B)

S takovýma autama se prostě nedá jezdit na důchodce (čti nepřijít o papíry během 14 dnů), neskutečně to zkresluje vnímání rychlosti. Takže zlatej Wrangler, toho musí člověk řídit i v 80km/h a v kilu si připadá jak největší závodník :jelen:

Odkaz ke komentáři

No, to zatím nikdo neřekl, co se má vlastně řešit. Ono čistě logicky je to neřešitelný. Nemůžou mávnutím kouzelnýho proutku (čti upgradem SW) snížit několikanásobně emise a zachovat všechny ostatní vlastnosti. Kdyby to šlo, udělali by to hned a nemuseli podvádět.

Takže já to zatím vnímám jako takový alibistický vyjádření ve stylu "slíbíme vám, že to řešíme, abyste nám dali pokoj a mohlo to celý pěkně vyšumět". Maximálně odstraní z toho SW tu šidíci funkci, takže to bude čoudit i během testovacího cyklu. A homologačním institucím zaplatí tučný držhubný, aby jim to sklously. Protože kdyby měli reálně snížit emise, projevilo by se to na chování motoru a zákazníci by jim to omlátili o hlavu. A to by byla teprve sranda :)

Odkaz ke komentáři

Pohodové sobotní ráno všem,

po delším rozhodování a navštívení několika showroomů různých značek napříč republikou jsem ke včerejšímu dni opustil značku Škoda a přesedlal ke značce Volkswagen. Jde o Golfa s motorem 1.2 TSI 77 kw - doprodej skladových zásob 2015 (funglovka) ve výbavě Comfort Edition + 17" alu Geneva, lane assist & dynamic light assist, sunset, multifunkční 3ramenný volant, paket světla a výhled + prodl. záruka.

Tak snad bude sloužit nemálo let a šlapat jako hodinky bez vad a nehod.

post-229-0-41273400-1443852015_thumb.jpg

post-229-0-85354900-1443852027_thumb.jpg

post-229-0-86780000-1443852353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky všem,

od pátku mám najeto už skoro 500 km a zatím spokojenost. Zatím každé usednutí za volant mi hned zlepší náladu. Ty bixenony jsou jiná liga, ale kdo ví, jistě mě chápe. I když se s autem stále seznamuji, zatím mě pořád jen překvapuje. Snad mi takové nadšení nějakou dobu zůstane.

Odkaz ke komentáři

Sakra Jime,

škoda že jsi to nenapsal dřív. Včera jsem koupil kdesi v obchoďáku nemrzku :wacko:

Jen mě štve, že asi před převzetím dolili letní do plna, a musím teď stříkat o 106, abych měl prostor na dolití zimní. Včera jsem dolil asi tak 3 deci ze 4l kanystru. Takže zimní nula nula prd. Navíc jak to má xenony s ostřiky, nádobka bude jistě větší a tak to nebude pr*el vystříkat.

No a příští pondělí na přezutí.

Odkaz ke komentáři

Jim: Jedna akutka by se našla. Dneska mi došel výsledek z laborky a jelikož se potvrdil můj předpoklad, tak potřebuju nutně olej do toho koncernovýho zázraku 1.2 TSI. Vzhledem k tomu, že to tam nevydrží ani půl roku, tak mi stačí cokoliv splňující VW 502.00 (4 nebo 5 litrů). Neleží ti na skladě něco?

Budu potřebovat i filtr, ale chci origoš. Ten přinejhorším vezmu ve škodovce, hlavní je ten olej. Předem díky :ph34r:

TSI-OIL.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...