Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Přesně tak, ten problém se skutečně týká pouze situace, kdy člověk jezdí dlouhodobě krátký trasy se studeným motorem. Jakmile se motor prohřeje, tak je to v pohodě. A při delší jízdě se většina toho sajrajtu umí odpařit. Navíc my máme tu původní verzi EA111 s rozvodovým řetězem, 8V, Euro 5.

Ty máš Marceli jistě novější EA211 s řemenem, což je hardwarově úplně jinej motor, takže je dost dobře možný, že se koncern poučil a ten tvůj motor tím netrpí vůbec ;)

Odkaz ke komentáři

Uff,

já ho stejně i tak provětrávám pravidelně. Po převzetí hned z ČB - Brno - Praha, minulý víkend Praha - Ml. Boleslav - Praha, teď bude Praha - Brno - Praha, za 14 dní na wellness do Náchoda apod., takže samé plánované delší výlety. Nicméně samozřejmě přes týden / víkend do toho i krátké trasy typu do práce, do obchodu apod. a to je +- cca 10km jedna cesta.

Odkaz ke komentáři

Ono městský poskakování pro Praze je pořád o něčem jiným, než poskakování po maloměstě. Ty to máš do obchodu 10 km, do toho 5 semaforů a 20 minut stání v koloně (přeháním) ;) U nás je to z jednoho konce města na druhej 3 km, trvá to 5 minut a 60% cesty je z kopce bez motoru :D

Odkaz ke komentáři

No co jsem pochytil na SkodaHome (byl jsem tam jen chvilku a koukal se jedním okem, tak snad to není takový hřích), škodovka to svýho času řešila tím, že lidem, co měli problém s Roomsterem 1.2TSI 63kW po dohodě vyměnila auto za Roomstera s motorem 1.4 16V 63kW (MPI).

Za co to mění dneska, kdy už žádný původní motory v nabídce nemají, to netuším B)

Odkaz ke komentáři

Kolega dosel do prace az ted a rika "tak jsem vezl s tatou tatovym autem z vedlejsi vesnice do jeho par tramu na vozejku z jedne vesnice do druhe, po 300m nas zastavili policajti..."

Policie: pane ridici, mate prasklou odrazku, doklady prosim
otec kolegy: zde

Policie: vite, ze mate propadly ridicsky prukaz?

Policie: a technickou mate rok propadlou... proboha jedte!!

bez flastru!!!!! no chapete to?!?! :jelen:

Odkaz ke komentáři

Když náš stát je pořád 100 let za opicema. Mají registry obyvatel, mají registry řidičů, mají čipový občanky, datový schránky...ale když se mi blíží konec platnosti řidičáku, pasu nebo jinýho dokladu, nejsou schopní mi poslat upomínku na mail. Stálo by to pár hodin práce programátora a pár řádků zdrojáku :rolleyes:

Zlatá banka v tomhle, přijde mi mail, že mám na pobočce nachystanou novou kartu a stačí ji vyzvednout

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...