Ofeig Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 technikus: nechystáš se někdy do Brna, že bys mi u vita vyzvednul kalendář? :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 2, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Jj příští čtvrtek přijedu Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2015 Koukám na ty nový policejní rakety a zaujala mě jedna věc: Specialitou jsou sedačky, ty přední jsou vyztuženy tak, aby se v rámci policejní práce neproseděly. Nic proti tomu, jen si říkám, v čem je policejní zadek jinej než civilní? Pochopil bych, jestli maj na prdeli pistoli a sedí na ní, ale to by asi nebylo dvakrát pohodlný. Tak nevím, co tím chtěl dotyčný říct. Snad z toho nemělo vyplynout, že běžná sériová sedačka není stavěná na sezení Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Nez kupovat plasicku na kunu za ten peniz a s nejistym ucinkem, tak si pri prijezdu k vasim lehce drcenym peprem popepri motorovy prostor a jsi za vodou ;) Tohle se nam stavala na chalupe taky, je fakt, ze s peprem me to po dvou mesicich prestalo bavit (sice se za ty dva mesice autu nic nestalo, ale..), takze jsem si udelal sklopec, milou kunu vyvezl cca 15km od chalupy, at dela radost jinde a jelikoz vetsinou kuna je jen jedna, druhou ve svym rajonku nesnese, tak je od te doby klidek. Nebo si za 400 kup hotovej ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Tu mříž taťka před barákem má, stejně jako fotopast, ale ještě žádný kun(d)í selfíčko neproběhlo Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Je potreba najit dobrou navnadu, jinak ja si myslim, ze kuna je moc mala na aktivaci PIR cidla, ktery jsou na fotopastech, zkouseli jsme to na vypasene kocce a nekdy ji to vezme, nekdy ne a to je tak asi jako 2-3 kuny... :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Dobrá návnada byla ta rozhryzaná hadice, ale i tak si kun(d)a přišla stejně pro novou Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Jestli nakonec do toho auta nevlezla spíš kvůli teplu (pokud teda bylo předtím v provozu) a nekousala z nudy :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Asi měla divoký sny, ale jak říkáš, 2 roky po sobě se to stalo někdy v rozmezí květen - červen (aspoň myslím, pokud se nemýlím). Odpo/večer jsi přijel, ale ráno už neodjel, resp. jednou se to začalo projevovat až po nějakém kilometru, že je něco špatně. Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Hele u nás na kuny vždycky pomáhala taková ta vůně do hajzlu...pověsíš to někde k motoru a je klid... Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Prý taky funguje tygří lejno. :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 No jo, ale kde dneska člověk sežene tygra Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Asi si zajedeme v noci do Safari Jeepem Skajo :D No nebo to holt rok počká, než nějakýho potkám u babičky na dvoře :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Jo, to by šlo. Docela bych i někam vyrazil :D Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Pánové, možná objevuju ameriku, ale tohle je pecka... http://www.cultgarage.cz/cs/tricko-s-potiskem/MuyJF22H Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Ale jo, originální nápad Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Jj příští čtvrtek přijedu Super, jdu objednávat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Čekal jsem, že se třeba domluvíte na nějakém hromadném objednání a já vám to klidně dovezu. Tak abych nejel s jedním kalendářem Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Á, tak Babiš už zjistil, že jsem přestal kupovat jeho výrobky a v pondělí jdu na kobereček na FÚ :D Tak jsem zvědav, co se jim nezdá Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 (upraveno) Jo ještě jsem zapoměl,to lejno prý nefunguje jenom proti kunám,ale když ho dáš pod sedadlo řidiče,tak funguje i proti zlodějům. :D :D :D Upraveno Listopad 4, 2015 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 technikus: Však s jedním kalendářem jet nemusíš, snad se ještě někdo přidá Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Se musíte dohodnout Jinak kalendář mohu někde vyzvednout v průběhu tohoto víkendu, v týdnu to se mnou není moc jednoduchý (otázka kdy a kde lze kalendář(-e) vyzvednout), každopádně 12.11. lehce po obědě zvedám kotvy a jedu na Brno Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Uvidíme. Poslal jsem peníze, ale nevím, jestli už kalendáře jsou vytisknuté nebo je to zatím ve fázi předobjednávek ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Tak do Brna nepojedu naposledy, tak v pohodě. V prosinci pojedu dvakrát, ne-li třikrát. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Tak změna plánu vyhrazena :D Nakonec jedu do Brna i tento víkend. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 To já frčím zítra do Znojma provětrat sklepy Znovínu :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Nezní to špatně Wtf auta v aféře emise budou muset povinně do servisu i v ČR, jinak jsou nezpůsobilá? Nova zase vede...aneb pan Ťok měl divoký sny? Jakým způsobem tam ty auta primárně po záruce dovedou? Co bude případně po oné změně SW? Co když řeknu že nepůjdu? To proplatí i cestu, když mnozí bydlí v horní dolní a servis mají kdo ví kde? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Bejvaj to fajn akce, na jaře putování po vinicích, na podzim putování po archivních sklepích. A neoficiálně tam samozřejmě proběhne i košt Svatomartinskýho :) Ta informace o povinné kontrole není nová, už se to tu diskutovalo v příslušným vláknu. A dalo se to čekat, jednak Ťok od začátku prohlašuje, že bude situaci řešit po vzoru Německa (a to mluví o povinné kontrole už delší dobu). Ono to ani jinak vlastně moc nejde, pokud to nebude povinně, nikdo jim tam nepřijede a akce skončí fiaskem. Pokud to chtějí řešit, tak to musí být povinný. Jinak by museli celou aféru odpískat, protože dobrovolný řešení je polovičatý řešení B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Povinná byla i výměna řidičáků a ta dopadla jak? Nebo taky auta v polopřevodu...vždy se najde něco či někdo kdo to prostě nedá a nic víc než ty ty ty od paní v okýnku na úřadech se nestalo, nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 Tak pokud si nevyměníš řidičák, tak ti hrozí pokuta tuším do 50tis Kč. Auta v polopřevodu byly zrušený, kdo nepřehlásil, má smůlu. U těch aut jde o technickou způsobilost, takže pokud to bude povinný a nepojedeš tam, přijdeš o technickou způsobilost a auto nesmí na silnici. Tak je to jednoduchý. Nedostaneš STK. Možností, jak to "vynutit" je celkem dost ;) Servis bude zdarma, to je jasný. Náklady na cestu a čas ti asi automaticky neuhradí, to bys musel IMHO žalovat VW / Škodu a pak bys měl šanci na úšpěch. Jinak autorizáky jsou po celý ČR, takže to asi nebude zas takový problém ani z té Horní Dolní. Spíš je otázkou, jak se to bude řešit technicky, to dneska neví ani sám VW :D Mluví se o úpravě SW, ale taky o HW řešení...výměna vstřiků, dodatečná montáž katalyzátoru nebo Ad-blue. A nebo si VW zahraje na haura a lidem auta "vymění" za nový. Měl by práci pro zaměstnance, vytížený linky, výrobní náklady nebudou o tolik vyšší než náklady na dodatečnou přestavbu těch starších a u zákazníků by si celkem šplhnul a mohl to využít k odrazu ode dna a obří marketingové akci. Ale to je asi dost naivní představa. Sám jsem zvědavej, jak to nakonec dopadne ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky