SKAJA Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Nesmíš se na to dívat tak materialisticky, Vánoce přece nejsou (jen) o dárcích ;) Takže co ty tipy, už někdo něco vymyslel?? :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Jako když byl člověk mladší, byl rád z každé blbosti, ale teď jak všichni vydělávaj, koupí si kde co sami. Takže pak trefit na něco, co nebude ležet v koutě je těžký Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Přesně. Já za sebe můžu říct, že daleko radši dárky dávám, než dostávám. Protože stejně člověk dostane nějaký kraviny, co mu akorát zavazí a je mu líto je vyhodit. Takže je to blbý, ale obálková metoda potěší asi nejvíc. Peníze se hodí vždycky a každý ať si vybere to, co skutečně chce / potřebuje Ale pokud chce člověk opravdu něco darovat, tak třeba pro rodiče bych se nebál koupit let balónem. Je to úžasnej zážitek, nic přehnaně akčního, takže to není problém ani pro starší osoby a zároveň to nikdo nečeká, takže super překvapení. Bráchovi / taťkovi / kamošovi bych vzal třeba lahev něčeho lepšího, co by si sám nekoupil, protože by mu bylo líto peněz. Starší Whisky, lepší Champagne nebo nějaký exklusivní rum. To si člověk vychutná, může zamachrovat na FB a nebude mu to dlouho zavazet :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 ... a nebude to dlouho zavazet... to mě dostalo - super Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 No tak Viktor jede zítra do Břeclavy, tak nám to hodí do Brna. Jsou to kalendáře pro Brno a Slováky, takže jeden to nebude, ale paleta asi taky ne :jelen: Každopádně díky za ochotu. Třeba už budou zítra tady. Kalendáře pro SK a jeden pro ofeiga jsou u mě, dovezu je na balón Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Nebudeš dnes navečer v Bystrci? Že bych se pro něj stavil :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Tak co, kdo měl k večeři husu, přiznejte se ;) Já jo, dali jsme ji péct už v 10 dopoledne a pomaličku se dělala až do 4 odpoledne. Samozřejmě dva druhy zelí, luxusní knedlíček a jako jo, dopadlo to nad očekávání. Nebyla moc mastná, ale ani suchá, krásně se maso rozpadalo Co se týká vína, nechtělo se mi shánět svatomartinský, tak jsem šel trošku proti proudu a vytáhl ze sklepa Kékfrankos 2009 od Ráspiho (Sopron, 40 let starý keře, tradiční "eko" pěstování i výroba, dřevěný sudy, žádný přísady, žádný umělý kvasinky a tak). Hodil jsem ji na hoďku do dekantéru a výsledek byl myslím famózní. Ráspi umí Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Husu ale Sodexo jídelna, už aby byla sobota... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Tak co říkají zdejší odbornicí na těžkou techniku na novej koncept Zetoru?? Za mě dobrý Ale já bych ani nemusel čekat, než se to dostane do série. Já se zamiloval už do novýho Crystalu. Jenže co s ním...to bych napřed musel koupit pole :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 (upraveno) Polí je dost,ale nemám na traktor. :( Jinak svatomartinské jsem si taky opustil. Zvitězila Modrá rulanda z Valtic. Já těm svatomartinským vínům moc nevěřím,myslím si ,že je to jenom obchodní tah jak se zbavit méně kvalitních vín,která by se příští rok špatně prodávala. samozřejmě ne pokud ho bud ochutnávat u známého ve sklípku. Honza. Upraveno Listopad 12, 2015 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Vsak to pole za balloonom je este volne nie?: :D :D :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 za mňa ten new Zetor nie... tým doteraz vyrábaným celkom fandím, ale toto je tak veľká skladačka... ja v tom vidím ďalšie 3 značky koncernu SDF <_< tuším by sme mal vybaviť nejakú predvádzačku Skajo :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Stano šak z Hustopečí to nie je na Ballon až tak ďaleko ani pre trachtor :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Já bych se nebránil nějaké prezentaci, vždycky mě tyhle obludky fascinovaly Až budu velkej, koupím si vinohrad, založím farmu a na důchod pořídím traktor B) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Co říct k zetorům?Tak prvně k tomu budoucímu konceptu: oni se hodně inspirovali od Deutz Fahra, od kterého už berou motory. Jako je krásný naleštěný kvicht nebo výfuk, ale v praxi tohle člověk vůbec nebere. A docela se bojím, jak dopadne LED revoluce v podání zetoru. Máme 2 roky starýho a říkáme, že už nikdy dalšího nekoupíme. Jako aby byly za dva roky rezavé šrouby na půl traktora, který se větší část roku fláká, není na těžký polní práce a stojí pod střechou? Pak záleží, jestli se konečně zamysleli nad tím, že dnes má každej traktorista telefon a pije pivo :jelen: Každej novej stroj (mimo zetora) má držák, kam pasuje lahváč - je to jistě náhoda, avšak velmi milá. Pak jejich řešení stínítek, který vydrží na poli tak 5 minut? S tímhle matadory v oboru fakt nedoženou. A co "nový" crystal? Už u nás byli dvakrát obchoďáci s nabídkou. A nám nabízená cena nám přišla směšná v porovnání s novým New Hollandem nebo Claasem. A chlubit se, že od roku 2014 dělám odpruženou přední nápravu? To taky nepovažuji za nejlepší marketing. No prostě už jsem na něm houpal dvě léta a tajně doufám, že se nákup novýho traktoru přesune z 2017 na 2016, abych už v létě mohl přesedlat B) No a abych nebyl jen kritik. Tak je tam pár krásných věcí - třeba to, že některé věci jsou ještě hodně mechanický (třeba plynové táhlo). Takže bude jednodušší opravy, ale kdo ví, jak bude traktor jako celek vypadat za 30 let, jako starý krystal se kterým jsme skákal a kde se třeba tyhle jednoduchý řešení osvědčili ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Hmm, koukám, že to je stejná věda jako v autech. To můj pohled je těžce povrchní - ťuknu do googlu a srovnávám obrázky :D Bych si měl na léto domluvit aspoň nějakou brigádu :) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 To ofeig: mechanické tiahlo na common rail asi nepôjde :D k tomu adblue... carraro náprava ktorú new holland a case odvrhli pre ich poruchovosť a náročnosť na údržbu... okolo 25 mazníc každý deň... inak je za 3000 hodín v pr... s opravou za bezmála 200 tisíc... odkedy robím v tomto fachu ťažko som vytriezvel... ešte viac ako pri autách... sám by som premýšlal čo kúpiť.... do 300k asi Case a nad 300... netuším Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 (upraveno) D1 - 118,5 smer Praha prislusnici meri. Nohu z plynu, setrete penezenky! ##edit:92,5 pred sjezdem na Humpolec taky, tak bacha Upraveno Listopad 13, 2015 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Já včera potkal tak akorát 2 papírový postavy policajta s dalekohledem. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Proto jsem si koupil off-roada, to je omezovač sám o sobě :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Šel bych zapařit :jelen: Disko disko good good B) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 retro mas par km Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Hmm, že by :asie: Ale bez Jager komanda to je o ničem Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 13, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Jager komando bude mit jeste par mesicu dovolenou Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Tak hlavně, aby bylo ready na dalším Aktivně Relaxačním Srazu OC JMK, jinak by to bylo celý o ničem :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Dobré ráno vespolek, Dal bych si jedno velký kafééééé. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 taky už se na jedno těším snad nejpozději do hodiny bude Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Co tahkle začít den kakaem? To má taky svoje kouzlo :jelen: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Cus panove... po tech trech hodinach v praci si snad uz jedno zaslouzim... jdu na to.. a jelikoz jsem byl hodnej, tak jsem k tomu dostal od Jeldy i tlakovou hadici od intercooleru k turbu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Kafe nepiju, ale čaj si klidně dám. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky