Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Jo jo, to je ten paradox. Celý život děláme něco, co nechceme, jen proto, abychom si jednou mohli dopřát to, co chceme. Ale nakonec stejně zjistíme, že na to vlastně nemáme čas a než se nadějeme, všechno je pryč :jelen:

PS: A to jsem ještě letos nic nepil :D

Odkaz ke komentáři

To napravíme na nějaké tour :palec:

Docela mě zajímá, co si lidé budou dávat na ty SPZ na přání. Přemýšlel jsem nad tím, možná bych si i nějakou vymyslel, ale přijde mi, že to bude pěkná divočina. Pokud je nutno mít obsazeny všechny 3+5 znaky, pro kratší to bude oříšek. Navíc mi nepřijde moc sympatické tu značku dělit na 3+5. Dělené znaky mají i ostatní země, které mají značky na přání? Není stát, kde je to povoleno jako jedno slovo bez přerušení (i třeba s číslovkou)?

Odkaz ke komentáři

Zajímavé, lidé mají asi fantazii. Nicméně pořád si některé nedovedu představit v té kombinaci 3+5. Za sebou by to bylo hned jinak...

viz třeba MAR TIN01 nebo T0M AS007

Docela se tu směji "šikovné" úřednici. Prý ze STAVITEL navrhli STAVITE1. Já bych navrhl ST4V1TEL :smich:

Na druhou stranu alespoň nějaký upgrade a možnost se něčím odlišit.

S těmi značkami na přání mohli alespoň přemístit pozici pro STK nálepky na bok, tedy zcela doprava nebo zcela doleva, ne doprostřed. Co už, třeba se někdy dočkáme dalšího upgradu.
Odkaz ke komentáři

No já vidím jedinou výhodu v tom, že to číslo má člověk na celej život, resp. na více aut. Zas je otázkou, když mi to někdo ukradne nebo naboří, jestli mi udělají tu stejnou znova? To asi těžko, protože pak by mohlo jezdit stejných značek třeba 10 naráz a nikdo by nedokázal určit, že je to kradený. Takže to asi hodí na blacklist a budu si muset koupit něco novýho :huh:

Odkaz ke komentáři

Myslíš na nosiče kol a podobný příslušenství. Tak to je fajn, že to jde. U běžných značek je to nedořešený, no.

btw: Vozík musí mít svoji zvláštní značku, určitě nemůže mít stejnou jako auto, protože je to samostatný vozidlo.

Odkaz ke komentáři

Jj, je to tak. Ale pojištění stojí pár desetikorun na rok a na STK jezdí po 4 letech ;)

Jinak koukám teď na novinkách, že už se vydalo 500 značek po 10tis Kč...to je pět mega :) A pak ať někdo říká, že lidi nemají peníze. Mají tolik peněz, že neví co s nima a vymýšlí ptákoviny :P

Odkaz ke komentáři

Jó, vymyslet nějaku cenovku, to je vždycky problém :D

Ale fungl nový WR D3 stojí 1200, plecháč 900. Takže za 8500 mám fungl novou sadu. Abych měl důvod sáhnout po něčem jetým, muselo by to stát max 6500.

Další věc je cena nové Barumky, která stojí 1000. Takže sada nových Barumek na plechu je za 7500. A než brát starší Nokiany z druhé ruky za 6500, vzal bych radši nový Barumky za 7500.

Takže když se na to dívám jako kupující, vidím cenu tak na 6000 Kč. Víc asi ne.

Odkaz ke komentáři

Ještě bude asi rozhodovat, jak jsou staré. Koupit si tři roky staré pneu s dobrý vzorkem není špatný nápad, dokud nezačneš ty pneu potřebovat :D

A tohle neber nijak zle, ale vidím to na taxíku, kam mi šoupnout pět let starou gumu s tím, že má 5mm, takže mi to přece na zimu musí stačit :jelen:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...