raym0n Odesláno Leden 5, 2016 Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Jj, z dvojkove Octy, takze jak pravis, 5x112 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 V Praze furt padá, jak na Moravě? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Vysočina nic. Co napadlo se drží, ale další nepadá. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Včera v Brně trochu poletovalo, ale už nic významného. Sníh se zatím drží, ale už teď je nula, tak nevím, co to udělá přes den. Pod*čic :( jedinej týden v roce v Brně nasněží a já půjčil auto našim a autobusáci se do toho blbnutí moc nezapojují :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Dobré čtvrteční ráno, tak zpětně edit k těm SPZ na přání, kdo si zvolí 3ks, tak se platí 5000 + 5000 + 800. To je vcelku rozumný a navrhovaný tip při odcizení 1 ks, aby o ni člověk hned nepřišel. Ale když odcizí oba kusy z auta, ta 3. už je tak leda na památku nebo pro Penťáka Co mi nejde do hlavy je to, když je to skutečně značka na přání, čeká se na schválení, výrobu atd., proč když mi jednu nebo obě odcizí, proč o ty stejný nelze dodatečně zase zažádat do výroby a zaplatit za ně. V techničáku může být řádek, dne A převzato a uhrazen poplatek za X kusů, dne B nahlášena ztráta a vydán duplikát značek Y kusů apod. Chápu, že by člověk pak mohl střádat doma 20 stejných značek, ale tak jsou moje, já jsem za ně zaplatil a co. Kdybych je použil na jiný auto jde o přestupek tak proč to logicky nejde? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Protože když ti tu značku někdo ukradne, tak ji může použít k trestné činnosti. Dá ji na auto, natankuje u benzinky, nezaplatí a ujede. A na kameře bude tvoje SPZ a tebe si zavolají. A pokud jsi tu ztrátu nenahlásil, tak je to zbytečně komplikace. Když ztrátu nahlásíš, tak tu SPZ zablokují a nic neřešíš ;) A nejhorší to bude s případným zneužitím v zahraničí. Někdo s ní bude prasit v Německu, nikdo ho nezastaví, ale vezme ho radar. A ty tam za půl roku přijedeš a při běžné silniční kontrole jim tam vyskočí ten záznam a máš problém. Je to stejný jako ztráta občanky. Když ji nahlásíš, tak ji zablokují a teoreticky za zneužití neodpovídáš. Pokud ztrátu nenahlásíš a někdo si na ni vezme úvěr, tak máš problém. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Zkus si představit, že si necháš vydat značku SUPERMAN (neřešme, že to nejde). Když Ti tu značky někdo ukradne, tak si zajdeš na dopravku a nahlásíš ztrátu - no ale teď je ten zádrhel. Protože prostě Tvou značku může někdo zneužít (třeba si ji dá na auto, odjede z benzínky bez zaplacení nebo vyloupí banku a auto na něj čeká u vchodu). A co teď? Policie vyhlásí pátrání po vozu s RZ "SUPERMAN". Jezdí víc a víc policejních aut, které mají vpředu zapnutou kameru a napojenou na registr odcizených vozidel (třeba nový oktávky). Pokud by Ti dopravka umožnila vydat opět značky SUPERMAN, tak si jedeš ve svým golfu v klidu na nákup do tesca, v okamžiku Tě ale zbystří dopraváci a budeš se asi divit, když najednou bude před Tebou policejní zátaras a vyvedou Tě z auta jako největšího zločince. No a proč? Protože RZ "SUPERMAN" byla před tou bankou. Nikdo v první chvíli nebude řešit, že to bylo na jiném autě, ale prostě ta značka tam byla. V systému, který je u nás v zemi nastaven se prostě předpokládá unikátnost značek - krom toho nemáš jak dokázat, že před tou bankou nebyla tahle značka SUPERMAN, ale byla to ta první, kterou Ti odcizili. Osobně tohle chápu - i když si nedělám iluze, že některý RZ se prostě ztratí z aut jen z důvodu závisti. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 No, něco na tom bude, díky za osvětu. V tu chvíli nevidím ani důvod si nechat z fleku vyrobit 3ks, když stačí aby ukradli 1ks a ten byl někde zneužit. Přitom jsem to četl tuším na idnes nebo někde jako backup řešení. Ale ono to bude primárně jen pro ten nosič kol. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Jo, ta třetí značka jako backup řešení je o hubu. Ačkoliv ve většině případů asi člověk ztratí RZ spíš někde v myčce nebo mu ji ukradne nějakej chuligán pro Penťáka, takže v 99% případů by to asi prošlo bez následků :D A rozhodně by to šlo použít v případě, kdy ti do přední RZ někdo nacouvá s tažným a rozmrdá ti ji nebo střelíš srnku. Pak si původní schováš pod postel a nasadíš novou Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Neví někdo, z jakého důvodu už nelze na lifta O3 dát panoramu? Nevidím to ve změnách MR2015 ani 2016 (i když jsem to možná přehlídl). Nebo jen blbne on-line konfigurátor? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Pohodový pátek všem, tak hlásím z Prahy krásné modré azuro, sluníčko a +3°C Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) Zabovresky -1 a pod mrakem, azuro bych si nechal libit, ale vecer jdu na tricatiny, takze verim, ze za tmy bude slusne mlhavo :D ##edit: tak jsem nekoukal pozorne, normalne modra obloha a obacky.. asi potrebuju kafco :jelen: Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Docela pěkná spz pro někoho z klubu by byla třeba LOW RID3R :D ale imho tu už bude stejně fuč Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 hm, tak to je na nic :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Jedině L0V RIDER nebo L0V RID3R. A nebo z toho udělat L0V VYDER Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 taky by šla udělat DIV 0CINA :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 A místo modrýho pruhu se znakem EU nalepit oranžový s jelenem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Jen tak pro zajímavost, konkrétně v Brně, ve Škoda autosalonech Autonova, Inter auto a ROS mají novinku (postupně to již je/bude i v dalších salonech dokonce i v zahraničí). Ale možná to tu na foru již někde je. Vaši konfiguraci vozu vám prodejce může ukázat na velké ploché TV. Pohledy lze různě měnit, přiblížit, otevřít dveře, rozsvítit světla, sklopit sedačku apod. Prodejce má iPad, ve kterém má rozšířené možnosti námi známého webového konfigurátoru. Veškeré změny výbavy, barvy, dodatkové výbavy apod. se promítají přímo na TV. Myslím si, že je to velmi dobrý krok pro zákazníky, aby si 100% dokázali představit, jak jejich auto do výroby bude vypadat. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Proč ne, taková malá virtuální realita. Pokud chce někdo trávit dlouhé hodiny na salonu a nechat se obskakovat, tak mají prodejci aspoň další hračku, jak takovýho zákazníka zabavit :D Ale stejně si myslím, že když na prodejně stojí reálný auto, který si můžu osahat a prolézt, tak mi to dá víc, byť to není daná specifikace. Ideálně, když ho člověk dostane na víkend a hurá do reality. Ale já stejně nejradši auta vybírám v posteli. Stačí noťas a google...pár fotek, článků, diskuzí...a pak jdu k prodejci víceméně s finální představou a moc si do toho kecat nenechám. Natož ještě čekat, že pustí telku, naběhne mu tablet a vyrenderuje se autíčko :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 9, 2016 Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 :jelen: :jelen: vláčik... kto si dá??? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Na tohle sem čuměl snad půl hodiny a pořád nechápu, jak tam ty panáky můžou naskákat :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2016 Tak koukám, že už jim na to přišli. Ale docela by mě zajímalo, co do těch flašek točili Aby se nakonec neukázalo, že to byla nějaká "poctivá ruská výroba" a ten olej byl kvalitnější než originály :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 než to vyrábět je lepší počkat na akci v kaufu ;) 1l stolního za 20 :D Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 10, 2016 Sdílet Odesláno Leden 10, 2016 Ještě že používám Valvoline :) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 ti to naleju do čeho si řekneš :D víš jak pro pocit bezpečí :D ne, pánové můžete mít klidní, máme vše ofiko VO, nebo přímo cz zastoupení, je škoda že to všichni nevyvěsí, aby se dalo říct kukni na stránku casu, je tam vidět že to kupujeme přímo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 JIM: Vzal bych si zase nějaký to levný VW 502 00, ideálně 4l. Bylo by něco do středy?? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 gulfa ve 4l za 410? ten byl myslím i minule? já jsem ve středu na kanclu takže vám to nahážu rovnou do kufru jen hlaste co budete chtít, vify a nemrzky vezmou rovnou nějaký navíc :D chcete třeba vonky ? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 OK, tak mi toho Gulfa pls vezmi, díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky