jar_da Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 A je to tady, viď Ondro.... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 jenze kde vzit a nekrast, od te doby co jsem o tom aute slysel a rekl si ze jednou ho chci vlastnit mi o nem kazdej tyden nekdo aspon jednou povi nebo o tom vidim nekde reportaz to je fakt peklo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 No, jako upřímně řečeno, mohl by sis ho koupit. Docela rád bych se v tom svezl :jelen: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Ten moment, když ženská zjistí, že traktor stojí víc jak BMW 12928276_655036487968096_5598382395569391601_n.jpg Tahle, ale asi moc rozumu nepobrala. BMW je dražší než zetor a s označením zetor = traktor bych byl opatrný :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Teď jsi mě dostal, jsem čekal, kolik to nebude stát milionů a ceník Zetor napříč modely cca 650 - 1,8 mil Kč bez DPH. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Hustý. Tak to se vyplatí koupit traktor místo auta. Klimu to má, šestiválcový diesel pod kapotou, ve městě se nemusíš bát obrubníků a jako bonus máš od státu zelenou naftu za pár korun. Kam se na to hrabe TDI :jelen: Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Zrovna ten zetor má skoro všade len 4 valec :P ale iné značky 6 valcov, 6.7 litra objem, automat prípadne bezstupňovú prevodovku, LED osvetlenie, pohon 4x4 aj s uzávierkami, kožené vetrané sedadlá, kožený volant, bluetooth hf... :D Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Tak já myslel Crystal, u toho se chlubili šestihrnkem, o tom jsem něco četl, líbí se mi a klidně bych si ho pořídil jako support pro Wranglera, až ho někde utopím :D Ty jejich menší stroje vlastně ani neznám, ale od pohledu jsou to takový zahradní traktůrky :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Keď už, tak už :D Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Tak jestli je v ceně i ta vaše moravská dcérečka, tak bych jeden vzal :P Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Hustý. Tak to se vyplatí koupit traktor místo auta. Klimu to má, šestiválcový diesel pod kapotou, ve městě se nemusíš bát obrubníků a jako bonus máš od státu zelenou naftu za pár korun. Kam se na to hrabe TDI :jelen: že bychom prohlásili MB G500 4x4-2 za traktor a sehnali na to zemědělskou dotaci? .....to by měl Ondra radost Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Tý jo, to není blbej nápad. Na zemědělskou techniku dává EU pořád nějaký prachy, to by mohlo klapnout. Akorát by se asi muselo nechat přemontovat tažný zařízení, aby za to šly připojit ty JeZeDácký vozíky :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Ked moze byt Tatra Phoenix otypovana ako traktor tak preco nie Gcko? :D Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 No to je taky dobrej mazec. 12 tunová mrdka a stačí na to traktorový papíry, který jsou od 17 let. Kdybych to věděl, mohl jsem jezdit na střední autem o rok dřív Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Čo 12 ton... tá Tatra má s prehľadom 40t celkovú a s obmedzovačom to valí 60... Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Ako normálne nákladné auto :) Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 Takže kilo z kopce žádnej stres :D Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 To zase neviem :) Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 Kamarád měl cca před 14 dny na několik dní zapůjčen Superb III, a heleme se, co na něm objevil Ještě natočil tohle Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Tyhle odbočovací semafory červená se zelenou mě dostávají. Zná někdo logiku? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Je to o tom přechodu. Pokud svítí kulatá zelená, tak má auto absolutní přednost a nemusí nic řešit. Pokud svítí kulatá červená se zelenou odbočovací šipkou, tak auto může jet, ale musí dát přednost chodcům na přechodu ;) Přesně viz tady: Doplňková zelená šipka (umístěná vedle signálu s červeným světlem Stůj!) – svítí-li současně s červeným nebo žlutým světlem, umožňuje pokračovat v jízdě příslušným směrem. Řidič však musí dát přednost vozidlům ve volných směrech a nesmí omezit ani ohrozit přecházející chodce. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Alespoň jsem o něco chytřejší. Je zajímavý, jak dvě podobné či skoro stejné křižovatky a přesto odlišné řešení. a ) jiné semafory pro odbočení vpravo z výhledu b ) s/bez cedule vedlejší silnice při odbočení vpravo z výhledu => třeba v případě nefunkčnosti semaforu rozdílné přednosti Znojmo Brno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Tak ono je občas zajímavý sledovat, co jsou někde schopní vymyslet za křižovatky :D Pomalu vlastně nikdo neví, jak se tam má jezdit a co člověk, to názor :jelen: Jinak rozdíl mezi tím Brnem a Znojmem je asi hlavně v tom, že v Brně není žádná silnice zleva. Takže ve směru té nakreslené zelené čáry jezdí jenom auta odbočující vlevo a ty dávají automaticky přednost protijedoucím vozidlům, potažmo v místě křížení dávají přednost vozidlu zprava. Takže tak jako tak dávají přednost, není co řešit. Ale v tom Znojmě je to IMHO kříž, takže kromě odbočujících vozidel doleva z protisměru jezdí ještě auta rovně po vedlejší (zleva). A oni by museli dávat přednost vlastně dvakrát, pokud by to bylo řešený stejně jako v tom Brně - jednou na hlavním kříži a potom ještě těm autům odbočujícím doprava (Favorit, Octavia). Takže proto jim tam hodili tu značku "Dej přednost" a ti co jedou zleva rovně to nemusí řešit. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Tak tak, asi jako s těmi kruhovými objezdy bez značek dej přednost. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Takže kilo z kopce žádnej stres :D No spíš jsem slyšel, že cca 80. Ono to má většinou ty agrokola a ty udržet ve vyšší rychlosti na cestě už nebude tak lehké. Traktory JD dokáží také praskat přes 50 (a to i podle radaru). Ono je představa, kdy jede souprava, která má plná pšenice 55t proletí 60tkou, celkem strašidelná. Ale zase při tomhle zatížení má i ten silný traktor, co dělat :) :) Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 50 dokáže ísť väčšina traktorov ale v čr a v sr to nie je dovolené. Ale na Tatru v homologácii traktor agropneu nie sú nutné, takže klasika cestné. Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/1605675-jede-traktor-je-tatra-a-muze-do-zakazu-kam-nakladni-auta-nesmi Malá kuriozitka týkajúca sa aj tohoto Odoslané z SM-G920F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky