Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)

Doporučené příspěvky

Souhlasím, že thule je paráda, mají to vymyšlené skvěle. Já to mám dokonce vymyšlené tak dobře, že tam nemusí být ani žádný šroub.

Máš to taky tak Jirko? V podélných ližinách jsou takové důlky, do kterých to zapadne a jen se to utáhne. Montáž cca 5min max.

Libí se mi tvoje barva Pavle :)

post-75-0-69644100-1422479792_thumb.jpg

post-75-0-68235300-1422479802_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no... kluci, já halt montovat musím... nedá se nic dělat... samozřejmě, že to není nic tak moc složitého, ale klíč vzít do ruky musím a trvá to déle... na předchozím autě jsem měl hagusy, a tam to byla taky otázka pár okamžiků... ;)

Michale, barvu jsem měl mít původně bílou..., ale nakonec jsme vzali tuhle a taky se mi moc líbí... :) a díky ;)

Odkaz ke komentáři

Já teda nevím, jestli jsi měl Tomáši osobní setkání s novou i30, ale co se mě týče, tak mi přijde kvalita zpracování některých částí interiéru třeba lepší než má O3. Např. obložení dveří a taky zvuk a pocit při zavírání dveří je nesrovnatelný. Korejci jdou hodně dopředu, podle mě už není doba, kdy bychom je měli řadit mezi šmejdy. Ale souhlasím, že nabídka motorů a pohonu kol je slabší.

Odkaz ke komentáři

Jardo... no přesně... to není jak Turbo... :D :D :D tam čím víc točíš tím víc žere a navíc ani nejede... no však víš... ;) :D :D :D hahaha

ale no tak, ono to turbo taky jede a nežere, jen se musí vědět jak na něj, není tak nohoblbé jako atmoška,

turbo táhne do vyšších otáček dobře a lineárně, atmoška má v průběho těchto otáček vždy někde díru, takže dost záleží u atmošky na dobré převodovce ....

pokud tedy beru z osobní zkušenosti atmošku proti turbu, oba motory stejného výkonu, podobného momentu a obsahu

Odkaz ke komentáři

Jardo však jsem si delal legraci ? třeba bych vzal taky turbo... Kdyby bylo v nabídce... Ale nebylo...

Musím souhlasit s Michalem... To zpracování je opravdu na velmi dobre urovni... Polstrovani dveří je měkký...prijemny... Vzhled auta a palubky je pak už jen otázkou osobního vkusu. Me se to aut libi moc a například sedacky jsou luxusní... Prijedu vám ho ukázat na nějaký sraz ?

Odkaz ke komentáři

Já byl dneska - letos poprvé. Koupil jsem si 22 jízd s tím, že polovinu dám dneska a zbytek zítra. Ale sjezdovka byla skoro prázdná, tak jsem se tam nakonec zasekl a prolítal to všechno. A teď se nemůžu postavit. Jak narovnám nohu, hned mě bere křeč :lol: Tak zítra se budu asi kurýrovat, no :jelen:

Odkaz ke komentáři

Co jsi koupil za lyže? Taky uvažuju o nových, ty svoje mám už přes 12 let a jsou to začátečnický / rekreační. Chci něco tvrdšího, sportovnějšího. Ale asi až příští rok, letos to ještě vydržím. Možná teď vezmu nový lyžáky, taky něco tvrdšího a příští rok ty lyže.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...