vorlajz Odesláno Leden 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 Snike a Skaja... :D :D :D :D :D vy ste hovados... :D ok, hned jak do toho sednu, tak na to dupnu... a tradááááááá :D vidím to tak, že budu jezdit jak hovado za 6 na sto :D :D :D: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 To víš, sranda musí být ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 to víš, atmoška, čím víc točíš, tím to míň žere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Jardo... no přesně... to není jak Turbo... :D :D :D tam čím víc točíš tím víc žere a navíc ani nejede... no však víš... ;) :D :D :D hahaha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Souhlasím, že thule je paráda, mají to vymyšlené skvěle. Já to mám dokonce vymyšlené tak dobře, že tam nemusí být ani žádný šroub. Máš to taky tak Jirko? V podélných ližinách jsou takové důlky, do kterých to zapadne a jen se to utáhne. Montáž cca 5min max. Libí se mi tvoje barva Pavle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Jj, taky mam montaz bez naradi, takze parada. Jeste jsem to nezkousel montovat, ale co jsem koukal na videa, tak je to otazka chvilky;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 no... kluci, já halt montovat musím... nedá se nic dělat... samozřejmě, že to není nic tak moc složitého, ale klíč vzít do ruky musím a trvá to déle... na předchozím autě jsem měl hagusy, a tam to byla taky otázka pár okamžiků... ;) Michale, barvu jsem měl mít původně bílou..., ale nakonec jsme vzali tuhle a taky se mi moc líbí... :) a díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Alespoň že jsi nebral bílou, za to máš body :D Barvu máš pěknou a z venku to taky vypadá dobře. A dál už raději držím hubu :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Já teda nevím, jestli jsi měl Tomáši osobní setkání s novou i30, ale co se mě týče, tak mi přijde kvalita zpracování některých částí interiéru třeba lepší než má O3. Např. obložení dveří a taky zvuk a pocit při zavírání dveří je nesrovnatelný. Korejci jdou hodně dopředu, podle mě už není doba, kdy bychom je měli řadit mezi šmejdy. Ale souhlasím, že nabídka motorů a pohonu kol je slabší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Ne, novou jsem neviděl na živo. Naposledy jsem byl u Hyundaje v květnu 2013 a poté co jsem viděl, tak jsem zas vzal rychle nohy na ramena. Projel jsem se před tím ještě i40 a rychle pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Jardo... no přesně... to není jak Turbo... :D :D :D tam čím víc točíš tím víc žere a navíc ani nejede... no však víš... ;) :D :D :D hahaha ale no tak, ono to turbo taky jede a nežere, jen se musí vědět jak na něj, není tak nohoblbé jako atmoška, turbo táhne do vyšších otáček dobře a lineárně, atmoška má v průběho těchto otáček vždy někde díru, takže dost záleží u atmošky na dobré převodovce .... pokud tedy beru z osobní zkušenosti atmošku proti turbu, oba motory stejného výkonu, podobného momentu a obsahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Jardo však jsem si delal legraci ? třeba bych vzal taky turbo... Kdyby bylo v nabídce... Ale nebylo... Musím souhlasit s Michalem... To zpracování je opravdu na velmi dobre urovni... Polstrovani dveří je měkký...prijemny... Vzhled auta a palubky je pak už jen otázkou osobního vkusu. Me se to aut libi moc a například sedacky jsou luxusní... Prijedu vám ho ukázat na nějaký sraz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Tak jsem vyzkoušel nosič na lyže... A dobry ;) pristi týden jedeme někam lyžovat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Já byl dneska - letos poprvé. Koupil jsem si 22 jízd s tím, že polovinu dám dneska a zbytek zítra. Ale sjezdovka byla skoro prázdná, tak jsem se tam nakonec zasekl a prolítal to všechno. A teď se nemůžu postavit. Jak narovnám nohu, hned mě bere křeč Tak zítra se budu asi kurýrovat, no :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Hh... Super... Ja už se moc těšim :) po x letech návrat na sjezdovky ;) Mam novy lyzeee :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 31, 2015 Sdílet Odesláno Leden 31, 2015 Co jsi koupil za lyže? Taky uvažuju o nových, ty svoje mám už přes 12 let a jsou to začátečnický / rekreační. Chci něco tvrdšího, sportovnějšího. Ale asi až příští rok, letos to ještě vydržím. Možná teď vezmu nový lyžáky, taky něco tvrdšího a příští rok ty lyže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Nějaký Elany... Byly levný... Pro začátečník a akorát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 skajo něco takovýho by ti třeba sedlo. http://www.atomic.cz/atomic-redster-st-xt0-10s-14-15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Nevypadaj špatně :) Zatím jsem koukal jen do Sportenu, protože ho mám za barákem a nejvíc mi padly do oka allmountain http://www.sporten.cz/cze/katalog/sjezdove-lyze/sportovni/506-glider.html Přeci jen ta kvalita sjezdovek není vždycky nejlepší, navíc občas rád vyrazím na nějaký nekomerční kopce, kde není tolik lidí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 vypadaj pěkně... ale mít vázání PRD 11? :D :D :D no nevím.. hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 pár fotek z víkendu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Krásný místo. To musí léčit;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Jirko... proto tam tak rád jezdím... :) vyčistit si hlavu... je tam čerstvý vzduch a krásná krajina... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tak to je správný;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 jop... :) ale tam je krásně i v létě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 něco málo z loňska... :) Mumínek.... fňuk ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Opravdu klídeček a relax. Kde to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 wole ... aj na tomto snimku vidno obrovsky medzigeneracny skok ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Šluknovský vybezek... :) Luky ... A tos to neviděl uvnitř :D tam je ten rozdíl ještě markantnejsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.