SKAJA Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 No vidíš, už se k těm sedmi začínáš blížit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 ty woe... :D já jsem spokojenej... protože za míň jak sedm se s tím jezdit nedá... leda bych jezdil na rovince 80 km/h... to se pak dostanu i na 5,5 l :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 No uvidíš, ono si to beztak ještě trošku sedne, pořád je to nový auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 to jo no... ale co... Otesánek jezdil za 9,6 litru... :D ale zase mazala pěkně, když si vzpomenu na tu jízdu s vozíkem s Raketkou za zády, tak jsem měl na tacháči i 150 km/h.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 špína, špína, špína... už bych to chtěl umýt... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 taky jsem to v pátek nechal umýt, po těch cestách po prdelkách v Asii, okresu Brnu to bylo jedna bahnivá koule, potkal jsem vesnici, kde byla za cedulí obec rovnou "Projíždíte stavbou" a navíc tuny šterku pozůstatku po sněhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 tož mazec... takové počasí a podmínky nesnáším... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Já jsem umýval minulý víkend. V sobotu odpoledne wapka a v neděli leštění. Výsledek byl úžasnej No a v pondělí po cestě do práce ...zase prasátko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 To znám... :) ale alespoň na chvíli jsi to mel čisté. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 tak jsem to v neděli po obědě umyl... kupodivu po cestě z chalupy nepršelo... :) takže to mám krásně čistý!!! :) super ;) jsem zvědavý, jaký bude počasí... ještě bych chtěl dát nějaký lyže... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Na víkend budu mit pujcenou Fabcu III 81 kW... Tak jsem zvědavý ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Copak, zase plánuješ změnu?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 nn... pohoda... ;) jen zvědavost... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 hele a víš, že s Fábií se musí jezdit jinak? ať tady pak nepíšeš, že to žere víc než Myšák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 počkej Jardo... :) jak jinak? :) nemám to tak točit? :) na spotřebu jsem fakt zvědavej... ;) ale tuším, že to bude žrát méně jak Myšák... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 když to budeš lehtat tak jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 No... Jedu si pro to teď... Tak uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 počkej Jardo... :) jak jinak? :) nemám to tak točit? :) na spotřebu jsem fakt zvědavej... ;) ale tuším, že to bude žrát méně jak Myšák... ;) nevytáčet to tak jako atmosféru, stačí řadit níž, podstatně níž, turbo si pomůže ... prostě je to oproti atmošce naopak, ta žere méně, když ji točíš ..... mám obě auta, tak vím co píšu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jardo... tak mám tu mojí recenzi... ;) A videa... enjoy... ;) Nová Škoda Fabia III - recenze od Vorlajze.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Hele, myslím, že jsi to vystihl dost přesně V podstatě se vším bych souhlasil, snad jedině s tím výkonem bych nebyl tak optimistický. Ono to určo jede super a v 90% situací toho výkonu bude nadbytek, ale chleba se bude lámat ve chvíli, kdy dojedeš na okresce náklaďák / kamion / loudající se osobák a budeš ho potřebovat předjet. A ono když člověk potřebuje akcelerovat dejme tomu z 80 km/h tak, aby nepředjížděl půl hodiny, už těch 81 kW zas tak nadbytečných nebude. Tím spíš, pokud nebude auto prázdný. A že se musí vytočit, aby to jelo, to je taky pravda. Ono každý turbo...sice když chceš jet na spotřebu, můžeš to válet v nízkých otáčkách, ale když chceš akceleraci, potřebuje to trošku vytočit. Ta 1.2 má sice malý turbo, který se rozbíhá celkem ochotně, ale zase o to dřív končí. Já osobně bych to označil jako pohodovej motor na běžný ježdění. Žádná přemotorovaná bestie, ale v malým autě ostudu neudělá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 díky Skajo... ;) je fakt, že já s tím jezdil sám... a to je taky znát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Zkoušel jsi maximálku, resp. kam až to rozumně akceleruje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 nn... na to nebyl moc prostor... ale na tom videu jak jsem acceleroval ze třetího stupně, tam už pak byl strop... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 OK, koukám, že ta trojka šla do těch 120. A čtverka už velkej zátah mít nebude. Takže to je podobný jak u 77kW s DSG, to se taky celkem rozumně dostane na těch 120-130 a pak konec, dál se tomu nechce, ať to točí kde točí. Takže výsledek?? ...Kdyby ses dneska rozhodoval mezi FIII (kombi) a i30, asi bys neváhal ani minutu, že?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 neváhal... opět bych si koupil i30 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Jo,tak nějak bych to viděl i já co se týká úzkého interieru, ale je to Fabia a patří do třídy malých vozů, takže je to ok, v Rapidu se sedí prostě jinak a to je podle mě auto pro rodinu. Otázka vzhledu a interieru je subjektivní, takže tam si každý musí najít to své proč ano nebo případně nee. Motor je silný dost, bonusem tohoto silnějšího je právě šestistupňová převodovka, s turbem se musí člověk naučit žít a jezdit, při tom zrychlování jsi měl pedál vždy až nadoraz na podlaze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Jardo.. přesně jak píšeš... je to malý vůz... takže je prostě užší... vzhled interiéru i exteriéru je čistě věc každého z nás jak se nám to líbí... ;) a ani teď nevím zda jsem měl nohu úplně na podlaze... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 ale asi jo, když jsem chtěl maximální akceleraci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.