Přejít na obsah

Hyundai i30 combi - 1.6 GDI ;)

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Tak tohle auto bych měl dostat koncem ledna jako služební i30 combi Tricolor, za nějakech 435 000. Výbavu zatím nevím, barva bílá.

Jsem na to zvědavej, v týhle generaci jsem neseděl.

Mám zatím Dacii Dokker a to je katastrofa...hlavně interiér.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Holy... už máš toho služebáka?

to vypadá, podle toho, co píšeš... že budeš mít naftu...

výbava je v tom trikoloru slušná...

včera jsem namontoval nové pedály... co vy na to? ;)

ještě přemýšlím nad touto ploutvičkou... má jinou barvu, musel bych to nalakovat, ale zatím nejsem přesvědčený o tom, jestli jí tam dám... hm?

post-214-0-40790900-1454151705_thumb.jpg

post-214-0-43107300-1454151775_thumb.jpg

post-214-0-52451100-1454151795_thumb.jpg

post-214-0-00465500-1454151818_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já jsem na to taky zvědavej. V koreji jsem zatím nejezdil.

Teď jezdím s Dacií Dokkerem, to je tragédie, hlavně interiér, houkačka na levý páčce jako kdysi u Favorita, rádio neumí háčky v češtině (r.v.2014) u MP3, clony nedrží v úchytech....atd atd... Docela se těším, až se toho zbavím.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Najeto asi 150 km a vadí mi pár věcí:

Nejde, nebo nevím jak, trvale deaktivovat ten ujetej Start/Stop systém. Za jízdy to jde tlačítkem, ale po nastartování se zase sám aktivuje.

Nejde, nebo nevím jak, snížit jas displeje na rádiu. Za tmy si ztlumím budíky a všechno kolem, ale displej září dost nepříjemně. Přitom by stačila možnost přepnutí mezi pozitivním a negativním zobrazením.

Roletka v kufru, drnčí na nerovnostech, ale to se asi dá odstranit pomocí samolepící sametky.

Nezjistil jsem, jak vypnout "našeptávač" řazení rychlostních stupňů. Je k ničemu.

Jinak zatím dojmy dobré. Rozhodně musím uznat, že korejci překvapili.

Odkaz ke komentáři

Najeto asi 150 km a vadí mi pár věcí:

Nejde, nebo nevím jak, trvale deaktivovat ten ujetej Start/Stop systém. Za jízdy to jde tlačítkem, ale po nastartování se zase sám aktivuje.

Nejde, nebo nevím jak, snížit jas displeje na rádiu. Za tmy si ztlumím budíky a všechno kolem, ale displej září dost nepříjemně. Přitom by stačila možnost přepnutí mezi pozitivním a negativním zobrazením.

Roletka v kufru, drnčí na nerovnostech, ale to se asi dá odstranit pomocí samolepící sametky.

Nezjistil jsem, jak vypnout "našeptávač" řazení rychlostních stupňů. Je k ničemu.

Jinak zatím dojmy dobré. Rozhodně musím uznat, že korejci překvapili.

Holy... až najedeš víc, určitě se rozepiš... jinak k těm věcem co ti vadí...

- START / STOP se dá skutečně vypnout pouze na tu jednu jízdu... po nastartování je opět aktivní

- jas na rádiu se malinko snižuje s jasem přístrojovky, ale svítí dost, takže si ho vypínám (když přidáváš hlasitost na volantu, tak se rozsvítí a pak sám zhasne)

- roletka mi tedy zatím nedrnčí - mám s ní jiný problém, když je chladno, zatraceně blbě navíjí

- našeptávač vypnout od určitého MR nejde (taky bych to uvítal, tak to nesleduji)

napiš toho víc... ;)

Já dostanu ix20 :( :wallbash:

Lanci... ix20 si zamiluješ... :D :D :D

jaký budeš mít motor?

já dostanu jako služební auto buď O I Tour nebo O II FL asi nějaký základ, obojí je nejslabší nafta...

minulý týden dostal Myšák zásah na parkovišti... zítra bych to měl s tím dotyčným řešit... tak mi držte palce... ;)

Tome, já jsem tu tvojí recenzi na Tucsona nenašel... bohužel...

post-214-0-77688300-1456780713_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak vypínáš displej?

Zatím mě mile překvapila spotřeba. Podle PP 5,9L, v pátek asi pojedu Prahu, tak uvidím. Ale na to, že je motor syrovej, je to slušný. Mám trochu hokej v těch páčkách na volantu... U Mercedesa mám na všechno jednu páčku, tady je to samej přepínač, zapínač, přecvakávač. A třeba na zapnutí tempomatu jsem si musel vzít návod. Mimochodem tlustej jak na na Boening 737 :lol:

Háčky na podlaze pro uchycení koberečků mi přijdou tak 30 let zpátky.

Oceňuju lícování a zpracování přístrojovky.

Odkaz ke komentáři

Mám trochu hokej v těch páčkách na volantu... U Mercedesa mám na všechno jednu páčku, tady je to samej přepínač, zapínač, přecvakávač. A třeba na zapnutí tempomatu jsem si musel vzít návod. Mimochodem tlustej jak na na Boening 737 :lol:

Jo, tohle je asi problém každýho, kdo přesedne z němce kamkoliv jinam. Já s tím u Jeepu taky bojoval, než jsem ten jejich systém pochopil. Tohle se musí germánům nechat, ergonomii ovládání mají zmáknutou :palec:

Odkaz ke komentáři

Jak vypínáš displej?

Zatím mě mile překvapila spotřeba. Podle PP 5,9L, v pátek asi pojedu Prahu, tak uvidím. Ale na to, že je motor syrovej, je to slušný. Mám trochu hokej v těch páčkách na volantu... U Mercedesa mám na všechno jednu páčku, tady je to samej přepínač, zapínač, přecvakávač. A třeba na zapnutí tempomatu jsem si musel vzít návod. Mimochodem tlustej jak na na Boening 737 :lol:

Háčky na podlaze pro uchycení koberečků mi přijdou tak 30 let zpátky.

Oceňuju lícování a zpracování přístrojovky.

Holy... mrkni na obrázek... ;) tím se vypne displej...

ty páčky jsou o zvyku... vlevo světla a blinkry, vpravo stěrače... tempomat na volantu... ;)

ty háčky jsou zvláštní, ale když tam dáš koberce, tak nejsou vidět... a ta přístrojovka? musím souhlasit... ;)

post-214-0-07004000-1456859675_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...