libor.98 Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Ahoj, mám dodělanou HID sadu H3 xenon 8000k do orig mlhovek (čočky) v O1 a stalo se mi že se roztekl v jedné ten plastový kroužek co drží tu čočku v parabole stalo se to už někomu? Je možné že je tam větší teplo něž od kalsické žárovky H3? Přitom výbojka bere 35W místo žárovky 55W. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Nejses jedinej ani posledni. Mame s klukama sice zkusenost se zarovkama H.O.D. Okamzite po zapnuti to zacalo vylozene topit, ze i plexi s ohralo. V otevrene parabole to krouti plasty okolo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.98 Odesláno Leden 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2015 Nejses jedinej ani posledni. Mame s klukama sice zkusenost se zarovkama H.O.D. Okamzite po zapnuti to zacalo vylozene topit, ze i plexi s ohralo. V otevrene parabole to krouti plasty okolo. HOD žárovky mám také H4 6000k 55/60W ne ty silné 90/100W a teda nic moc svítí jak obyčejná H4 žlutě žádny xenonový efekt. Ale že by se hřáli to nevím ale je pravda že v H3 v mlhovkách mě odešli za 14 dní používání už je neberu zlatě Osram nebo Philips 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.