Přejít na obsah

Vyčíslení škody na vozidle – Totální škoda?

Doporučené příspěvky

Čau hoši, tento týden mi nabourala na parkovišti starší paní auto a nechce to řešit přes pojišťovnu. Potřeboval bych vědět kolik by stála přibližná oprava na autě kvůli vyrovnání.

Prasklý blinkr, zkroucený nárazník utržený z úchytů což je vidět ze strany a z horního pohledu u světla, odřený nárazník, prasklý plast na nárazníku.

Viz. fotky.

post-42076-0-68043900-1421425162_thumb.jpg

post-42076-0-46465300-1421425441_thumb.jpg

post-42076-0-09188900-1421426110_thumb.jpg

post-42076-0-47823400-1421426319_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

já měl kdysi něco podobného na Fabii a pojišťovna to spočítala na 18 tisíc. Z jejich pohledu to bylo takto:

1) natržený úchyt nárazníku = nový nárazník + lakování

2) prasklý držák světla = nové světlo

3) prasklá mřížka přední haupny = nová mřížka

4) rozbitá mlhovka

5) prasklá vložka podběhu

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že už teď se na tebe baba vysere a "nebude věďet" o čem mluvíš. Tohle se řeší rovnou, žádné potom a podobně. Když nechce řešit, tak PČR. A zároveň se sepsáním záznamu také rovnou volat na pojišťovnu škůdce.

Takhle přesně to vždy řeším i já.Nikomu nevěřím.Lidi jsou vysraný z toho,že příjdou o bonusy,tak slibují vše možné.A druhý den Tě pomalu neznají.

Takhle mně ťuknul frajer u hospody a to jsem ho znal,a vykrucoval se měsíc,až když sem přitvrdil,tak to nahlásil na poj.

V protokole o nehodě (když u toho není PČR) musí být přímo označen viník.

Odkaz ke komentáři

Díky moc, za pani to řeší pán, který má to auto pojištěný na sebe. Asi to stejně budu chtít udělat přes pojišťovnu. S pánem jsem teď jednal a říkal jsem mu, že opravu za 5000 bude určitě a to mi řekl, že na to rovnou nepřistoupí. Zítra se mu mám ozvat a kašlu na něj a nechám to udělat na pojistku.

Odkaz ke komentáři

Tak si ošéfuj, ať ten záznam uloží, aby se jim nesmazal smyčkou. Ale asi ti ho jen tak nedají, dávají záznamy jen PČR. A jinak paní ujela od dopravní nehody, když jste se nedohodli na místě, což je nemalý průser. Tím bych jí strašil.

Odkaz ke komentáři

Plnit bude jeho pojišťovna, takže ty to musíš nahlásit, třeba po telefonu nebo na pobočce (záleží na pojišťovně) a on musí taky, protože to je jeho pojistka. A když se na to vysere, tak právě slouží protokol od policie, že sis to jako nevymyslel a budeš mít i číslo jednací. Pokud je škoda do 100 kilo, a on s tebou vyplní euroformulář s podpisem, tak policie být nemusí. Ale uvědom si, že když to teď budete vyplňovat a on to bude psát na sebe, tak se jedná o nepravdu, pojišťovny to dost zkoumají, z důvodu pojistných podvodů. A POZOR, do sloupku A (první sloupek vlevo) se píše pachatel nehody, který to způsobil, do sloupku B poškozený.

Ale v kostce jak píše Motoosman. Někdy to vše vyřeší tvá pojišťovna jako službu klientovi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...