H@nZ Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Ta výplň kapoty je origo od výroby ;) kolipak stojí ty štítky sound systém? Taky bych je chtěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Origo od výroby je jenom u nafťáků, benzíňáky jí tam nemaj. Štítky stojí 78 Kč/ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 a já si říkal,že ji tam moje RS taky nemá a první co mě napadlo,když jsem otevřel kapotu,že tam něco chybí a že je to takový chudý když tam neni.taky ji pořídim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Já jsem ji tam měl když jsem koupil auto ale vyhodil jsem ji, byla celá nacucana vodou a bordelem :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Fotky letošního winter setupu z odpolední projížďky. To ještě byla zima jak má být. Když jsem asi za hoďku potom vyrážel domů, ukazoval teploměr -5,5°C. Po pár minutách jízdy to začalo stoupat a asi na 500 metrech to najednou vylezlo na +2,5°. Nejdřív jsem si myslel, že odešlo čidlo teploměru, ale to se opravdu takhle rychle změnilo počasí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Koukám, že jsem tady dlouho nepřispíval ;) Auto jezdí a kilometry naskakujou. V poslední době se mi povedlo vyřešit zatékání do kufru. Bylo vymačkané těsnění víka kufru, asi kvůli hmotnosti RS křídla. Po nasazení nového těsnění za cca 800 Kč ani kapka. Vyměnil jsem plast na pátých dveřích, který mi už padal na hlavu. Auto je po zimě přezuto, umyto a vysáto No a pomalu se začínáme poohlížet po nástupci. Letos se už asi do žádných větších úprav pouštět nebudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Duben 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Zdravím, začínám prodávat nějaké díly z naší Octy. Kdyby měl někdo zájem viz zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=31813&do=findComment&comment=1627274 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Ty ji prodáváš? :o proč?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.