Přejít na obsah

Komfortní jednotka - dotaz

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dovolil bych se jako škodovácký začátečník zeptat na věci ohledně komfortní jednotky. Mám 1.9tdi 77kw, 2005, ve které byl polodot. Přístrojovku jsem vyměnil za maxidot. Chci se zeptat, co všechno řídí resp. jakou funkcionalitu má komfortní jednotka? Vím, že ty jednotky jsou různé a umožňují asi různá nastavení dle výbavy. Nikde jsem se ale nedočetl o rozdílech mezi nimi. Má smysl se třeba shánět po nějaké "lepší"?

Jinak sorry za možná hloupý dotaz, hledal jsem, ale nic k tomu jsem nijak nenašel.

Díky

Odkaz ke komentáři

+ by to malo iba napriklad ze by si v menu MaxiDOT-u videl moznost Svetla a Videni a tusim Komfort.. kde si vies priamo cez MaxiDOT nastavit veci ako Coming a Leaving home(ak nemáš svetelný senzor tak je to na nič), tuším tripling a to je asi tak všetko :) takže či ti to zato stojí je iba na tebe.. ale asi by som kašlal na to B)

Odkaz ke komentáři

Chlapi dík za info. Já jsem z těch jednotek trochu vedle. Komfort nebo světla v menu je, ale je tam akorát trippling. Aspoň vím, že se tím nemusím trápit a kašlu na to. :)

A máte někde odkaz, kde by se člověk mohl vzdělat, kde je jaká jednotka, k čemu je apod?

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

jj, jde to a pak začne chodit i dotahování okem při dešti

Ahoj, jestli se nepletu, tak BT za AK vyměnit nejde. Zadní dveře už snad myslím ovládají přední a na komfortce BT není konektror pro zadní dveře.

Ale jestli si myslel vyměnit za stejný modelový rok, tak pak OK.

Ale chtěl jsem se tě hlavně zeptat, jestli umíš přepočítat u budíků CS z micronas 7 byte na 12 byte NEC. Samozřejmě to zadarmo nechci. :)

Případně bych ti mohl nabídnout jak zprovoznit komfort menu u NEC budíků s BSG.

Předem díky

Petr

Odkaz ke komentáři

Rolbo, nepokoušej mě s tou přestavbou, tyhle poznámky nemám rád :)

Ale tak poslední jednoty (highline např. E), jsou myslím plně dostatečné, pokud se člověk nehrabe v menu pořád (tam je vidět zpomalení) a nepotřebuje kessy, nebo superbácký beam assist... nějakou závažnější funkci získat nejde ne?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...