Laurin Klement Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 za me muzu rict, ze vysledek byl temer okamzity. Mivam asi 20l nafty a vylivam to tam cely, pak to tocim kolem 2500ot., chvilku oddech a znova po dobu asi 20km v kuse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A mám nádrž vyjet skoro do nuly nebo tam něco nechat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 (upraveno) rozhodne tam neco nech, odvzdusneni palivovy soustavy neni zrovna sranda na PD/CR.. Upraveno Červen 6, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 A jak se prosím tě ten výsledek projeví a na kolik ten čistič od LM vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 auto je zivejsi zejmena na spodku (do 1800ot.) + mensi spotreba (coz bude vedlejsi efekt). Stoji to asi 190,- Jinak jsem to delal na BKD motoru jeste pred upravou ECU a ikdyz jsou BKD povestny tim, ze jsou v serii hrozne neurvaly, tak motor se po aplikaci zklidnil (prestal sebou hazet, klepat a kopat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 To je ono ? http://www.bonatrade.cz/liqui-moly-cistic-dieselovych-systemu-naftovych-motoru-300-ml/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Jj Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Já jsem kupoval tohle od LM To samé kupoval Kyselinka a účinek stejný jak povídáš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 JJ mne bol odporuceny prave ten pro line, ze ma vyssi ucinok a pouziva sa ked je v palivovom systeme nejaky problem. Ten klasicky je len pre prevenciu. @MirdaJH: ako pise laurin, citit to cca po 200km, auto je o dost zivsie, ale spotrebu som nizsiu nespozoroval, lebo som prvu nadrz nepouzival 5 prevodovy stupen a motor som tocil pravidelne az k 4000 ot., nech sa to poriadne preplachne. Co sa tyka chyteneho vstreku (to bol dovod preco som ho vyskusal), tak ziadne negativne prejavy nepozorujem a auto ide normalne. Hodnoty vstrekov som zatial nepozeral, nemam diagnostiku, takze tazko povedat, ci mi to pomohlo, alebo nie...ale urcite neuskodilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Už se těším až to tam dám. Bude stačit, když to naleju a pípla mi rezerva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Lepsi je mit o par litru vic ale nicemu to nevadi, taky jsem to takhle udelal Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 A co říkáte na TEC 2000 http://www.kupoleje.cz/cz-detail-884895-tec-2000-cistic-palivove-soust-diesel-375ml.html Mám najeto už 280tkm a letos jdu na stk - tak uvažuji,že bych to vyskoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 To by me taky zajimalo. Slysel jsem na to celkem pochvalu Sent from my iPhone SE using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 O tomhle jsem zatím neslyšel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 TEC-2000 jsem vyzkoušel ve 297000 km a můžu doporučit - motor je tišší a trochu živější odspodu... jinak dávám VIF při každém tankování a beru MaxxMotion 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Naco aditivujes aditivovanu naftu? Ja tiez sice davam 2nasobnu davku draheho VIFU (zbytocne), ale tankujem beznu OMV naftu. maxxmotion som dal s vifom ked bolo -20 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Přesně z toho důvodu, jak někdo psal o několik příspěvků výše - patřím k těm ze skupiny "PRO JISTOTU A DOBREJ POCIT" Nic tím nezkazím... Stejný jako bych se tě zeptal na co dáváš dvojitou dávku VIFu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Ja viem, ja viem :D ja som len rypol vies :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Květen 6, 2018 Sdílet Odesláno Květen 6, 2018 Však jasné Každej autař má nějakou úchylku, někdo aditivuje aditivované, někdo dává aditivum dvojnásob... ve finále stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 7, 2018 Sdílet Odesláno Květen 7, 2018 před 10 hodinami, TJ24 napsal: motor je tišší Tohle mě vždy zajímá Jak se zjistí, že je ten motor tišší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Květen 7, 2018 Sdílet Odesláno Květen 7, 2018 Ušima Nebudu se přít o tom, o kolik dB je tišší, ale opravdu se mi při volnoběžných otáčkách zdá že trošku ztichnul... možná placebo efekt, možná opravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 7, 2018 Sdílet Odesláno Květen 7, 2018 Jediný v čem sem zatím postřehl rozdíl je to, jakou naftu natankuju, konkrétně kolik má cetanů. Tam sem to pocítil jak ušima, tak i projevem motoru. V necelejch 250tkm mi mechanik taky provedl tady zmiňovanou očistu ale opravdu sem nic nepocítil. A když sem tenkrát, i na jeho doporučení vyzkoušel plechovku VIFu, tak to samý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.