Přejít na obsah

Bouchání na nerovnostech v přední nápravě

jval

Doporučené příspěvky

Zdravím, někdy na jaře se mi ozývalo bouchání od zadní nápravy na každém hrbolku. Vyměnil jsem rozpadlé dorazy na tlumičích a vše OK, teď se mi začalo stejné bouchání ozývat od přední nápravy, vyměnil jsem tedy dorazy, uložení a ložiska na tlumičích, nicméně bouchání se ozývá dál. Mohli by to být tlumiče v háji nebo by jste tipovali spíš něco jiného.

Je to vyloženě na drobnějších nerovnostech kdy kola skočí rychle, když třeba přejedu zpomalovací prah v ulici, kde hupsne celé auto, tak nic, ale jakmile se jedná o menší hrbolky kde pracují jen kola, tak to tluče.

Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Silentbloky v ramenou a kostech jsem měnil v létě, tak tam by to mělo být ok, ještě tedy kouknu na ten stabilizator, to by možná mohlo být. Plus tedy po technické ještě musím mrknou na zadní brzdy, prý mi nebrzdí skoro vůbec, přitom asi před 10 měsíci jsem měnil komplet kotouče a desky na celém autě. Na STK mi tvrdil, že se tohle může stát, že když po výměně se nejdřív šáhne na ručku, tak už se to pak ani nožní nedošlape, tak že mám zkusit znovu zatočit čuňasy a nejdřív našlapat a až potom nastavit ručku, tak to zkusím.

Odkaz ke komentáři

Tak jsme prošli celou přední nápravu a vše je v pořádku, stabilizator, čepy, tyče řízení atd, nikde jsme vůli nenašli, tak už fakt nevím čím by to mohlo být, že to bouchá, snad jedině ty tlumiče, ale nerad bych koupil nové a pak zjistil, že to stále bouchá.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...