jval Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Zdravím, někdy na jaře se mi ozývalo bouchání od zadní nápravy na každém hrbolku. Vyměnil jsem rozpadlé dorazy na tlumičích a vše OK, teď se mi začalo stejné bouchání ozývat od přední nápravy, vyměnil jsem tedy dorazy, uložení a ložiska na tlumičích, nicméně bouchání se ozývá dál. Mohli by to být tlumiče v háji nebo by jste tipovali spíš něco jiného. Je to vyloženě na drobnějších nerovnostech kdy kola skočí rychle, když třeba přejedu zpomalovací prah v ulici, kde hupsne celé auto, tak nic, ale jakmile se jedná o menší hrbolky kde pracují jen kola, tak to tluče. Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj, mně to dělaly tyčky řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jval Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 No pokud by to dělaly tyče řízení, tak zítra jedu na technickou, tak tam by to eventuelně měli odhalit. Tak uvidím no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 většinou to dělají kosti stabilizátoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xxhans Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 Měl sem stejný problém a na technické zjistili že sou utržené oba silentbloky na předních ramenech + vůle v čepech řízení. Po opravě je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 30, 2015 Sdílet Odesláno Leden 30, 2015 měl jsem stejný problém.vše vyřešilo výměna kostí a gumy stabilizátoru http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-silentbloku-stabilizatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jval Odesláno Únor 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2015 Silentbloky v ramenou a kostech jsem měnil v létě, tak tam by to mělo být ok, ještě tedy kouknu na ten stabilizator, to by možná mohlo být. Plus tedy po technické ještě musím mrknou na zadní brzdy, prý mi nebrzdí skoro vůbec, přitom asi před 10 měsíci jsem měnil komplet kotouče a desky na celém autě. Na STK mi tvrdil, že se tohle může stát, že když po výměně se nejdřív šáhne na ručku, tak už se to pak ani nožní nedošlape, tak že mám zkusit znovu zatočit čuňasy a nejdřív našlapat a až potom nastavit ručku, tak to zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jval Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Tak jsme prošli celou přední nápravu a vše je v pořádku, stabilizator, čepy, tyče řízení atd, nikde jsme vůli nenašli, tak už fakt nevím čím by to mohlo být, že to bouchá, snad jedině ty tlumiče, ale nerad bych koupil nové a pak zjistil, že to stále bouchá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jval Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Zdravím, dneska jsme znova prošli komplet přední nápravu a zjistili jsme, že trochu cvakají přední třmeny. Myslíte, že by to mohlo bouchat při jízdě? Setkal se s tím někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.