Guest Sorrow Odesláno Únor 1, 2015 Sdílet Odesláno Únor 1, 2015 Zdravím, máte někdo prosím zkušenosti s vylepšením zvuku v O3? Pomohla by výměna repro ve dveřích? Případně nějaké další typy? Mám základní repro a radio Swing. Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 MNě by zajímalo, jestli se dá dodatečně namontovat nějaký zesilovač a subwoofer. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sorrow Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Taky bych rád věděl, ale asi se tu s tím ještě nikdo nezabýval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Určitě pomůže vytlumení dveří a pokud zůstanete u rádia swing, tak reproduktory Gladen mohu doporučit. Bez tlumení bych do výměny reproduktorů nešel. Díky citlivosti těchto reproduktorů hrají velmi dobře i bez zesilovače. Na swing jde napojit zesilovač ale je nutné použit hi-low převodníky tak jak u všech koncernových rádií. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman41 Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 viac reproduktorov a bude to :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 28, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2015 V O3 jsme predelaval hudbu. A zrovna u Swingu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Má už tady někdo vytlumení dveří u OIII ? Případně kolik se pohybuje cena a jaká je spokojenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MoRFi Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Pozri v tejto sekcii vymena repro, je tam popis jedneho chalana co to robil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Má už tady někdo vytlumení dveří u OIII ? Případně kolik se pohybuje cena a jaká je spokojenost? Mam a vysledok neskutocny.Neskutocne basy,krasna detailnost a cistota,nic nedrnci,iba famozne hra.Investicia do materialu STP/1 plat jedny dvere/,zachovane povodne repro a vlastna praca do 40 eur. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 http://www.toyopneu.cz/cs/octavia-3-rs-uprava-audio-systemu-chip-tuning-kodovani.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Ok, děkuji. Myslím, že to bude dobrá investice :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Návod na rozdělání dveří? Co kde? jaké šroubky? Co se zničí aje potřeba koupit nové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Ahoj všem - mám radio stream(barevny) a repro jen vpredu. Chystam se dodelat zadni repro a plus vytlumit dvere. Chtel bych vas poprosit o nazor, zda ma toto cenu: vytlumeni - na plech dveri antivibracni folie, pote penova tlumici vrstva. Na plech co kryje stahovacku a okno antivibracni folii. Dale bych vymenil stavajici repro za repro pioneer ts-g1749 jak dopredu tak dozadu. Myslite, ze toto je dobra volba, nebo ze by se na tlumeni dalo nekde jeste neco udelat jinak? predem diky vsem za odpoved.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Vytlumit vnitřní plech dveří bitumelem v místě za reproduktor dát pěnu na rozražení stojatých vln (další pěnu tam nedávej), to samé udělej na plech stahovačky, na tapec použij neopren. Výměnu předních repro za model Pioneer není dobré, jednak citlivost repro není tak vysoká a stávající výkon rádia se stím bude docela prát a integrovaný výškový reproduktor ti pak bude hrát do nohou. Nejdříve to vytlum a zkus stávající repro a pak třeba vyměň za jiné. Ale aby to mělo význam hledej v kategorii kolem 2-3tisíc za pár a citlivost repro okolo 92dB pokud nepoužiješ zesilovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poli007 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Okej, děkuji moc. Dozadu ho tedy taky dávat nemám? toto repro? mám vybrat tedy nějaké jiné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Buď, dej origo dají se koupit za rozumnou cenu, mám i skladem, nebo dej lepší do předu a ty z předu dozadu. Ale mám zkušenost, že to nedělá dobrotu, pokud je v kvalitě repro velký rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.