Mezonek Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 No, problem asi nekde bude, kdyz to nesviti :-) Nesviti obe dve, respektive tak jednu jizdu z peti sviti, jinak ne... A taky mi to dela to, ze kdyz odemknu, tak se rozsviti, ale s klickem v zapalovani a nastartovanim zhasnou...:-/ Nez s tim laborovat, tak se na to radsi vykaslu a vratim tam tu klasiku. Ledky budou stacit v interieru a v osvetleni pri nastupovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 (upraveno) Dnes sem se konecne dostal k vymene osvetleni SPZ zpet za klasiku. Zase to konecne stabilne sviti a dost me prekvapilo, jak byly ty ledky prohnute... A to jsem kupoval doporucovany typ...:-( Upraveno Březen 28, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 kola pěkná já mám v spz tady tyto a za půl roku žádný problém nebyl, nehlásí je ani kontrola, ani se netaví http://www.dx.com/p/bmw-36mm-1w-100-lumen-7000k-2-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-51516#.VRfVZ-Ey0dU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 (upraveno) Tak dnes konecne prezuto. Prvni dojem z pneumatik velmi pozitivni, ale uvidime casem. A zjistil sem, ze jsem nekde zalozil krytky sroubu, tak musim koupit nove... Upraveno Březen 30, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 (upraveno) Tak dnes jeste vymena zarovek v zrcatkach za LEDky a drobny "uklid" v interieru... Vyhodil sem pryc drzak a kabely od navigace, vykuchal sem parrot a dal jine radio (s HF)... Slo pryc asi 2kg kabelu, takze to tam ted mnohem min rezonuje a hlavne me uz nic neprekazi a nestve. Dokonce mi prijde, ze bez toho parrotiho premosteni ted to radio hraje mnohem lip. Dalsi na rade bude konecne poradne vycisteni interieru, uz to tam je fakt jak v prasecim chlivku.... Upraveno Březen 31, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Tak vcera vecer sem se konecne dostal k vymene uchyceni te slunecni clony, ale byl to porod - ten kdo vymyslel system pruziny na uchycenite druhe mensi clony, ten by zaslouzil povesit za rozkrok do pruvanu! Zabralo mi asi hodinu, nez se mi to podarilo zacvaknout. No a kdyz uz jsem se v tom hrabal, tak jsem rovnou nainstaloval koberecek do schranky misto popelniku. Je to sice blbost, ale o to vetsi z toho mam radost. Navic na me pri demontazi vypadly dva "poklady"... Tak tam alespon zase chrasti min veci :-) Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 (upraveno) Belasek konecne dostal trochu te pece, kterou potreboval uz dlouho - oprava tempomatu a hlavne tepovani interieru a kompletni renovace laku. Skoda, ze nemam zadne fotky, jak to vypadalo predtim a i ty fotky po jsou z telefonu... Kazdopadne Petr ma zlate ruce, co jsem myslel, ze bude muset jit na lak, tak to se mu podarilo dat dohromady. Ted uz doladit "detaily" jako treba ta prohnuta vzpera narazniku a prah, ktery pokrtila manzelka a bude to tak jak to ma byt :-) Upraveno Duben 20, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 20, 2015 Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 No krása, taky bych to potřeboval. Kolik jsi za to dal, jestli to není tajemství? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Bylo to za 4700 vcetne te opravy tempomatu vymenou packy. Samostatnou cenu za lak a interier kdyztak zjistim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 (upraveno) Tak dnes hotove STK a kompletni servis vcetne rozvodu. Bosch je Bosch. Poresila se tam i nejaka kosmetika, takze 10tis v prachu, ale zase na nejaky ten cas bude klid. Co me potesilo, tak STK bez sebemensiho problemu. I s rozdelanym motorem pry vse ok - olej taky nemizi... Jen takova pikoska - ten co delal predchozi rozvody nevymenil pumpu a hlavne z tech tri sroubu, ktere "drzi motor" utahl jen jeden.... Upraveno Červenec 14, 2015 uživatelem Mezonek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Tak dnes konecne vymenena upadla spojka prvni a druhe casti vyfuku. Je fajn mit zpet vykon a nizsi spotrebu :-) Co me ale prekvapilo, ze zvuk byl celou dobu stejny. Kdyby to obcas nezarezonovalo, tak bych hledal potize jinde... Takhle na to stacilo 500kc a 15min prace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Dnes sem daval bilou do servisu - pred tydnem prestalo fungovat ABS, ESP a kontrola tlaku (idealni vzhledem k pocasi co bylo). Diagnostika hlasila, ze je to leve zadni cidlo, ale tim to nebylo, tak dnes budou zkoumat, co presne s tim je - tu drbacku jim vubec nezavidim... No a kdyz uz je to v servisu, tak si konecne necham vymenit i levy zadni zamek kvuli mikrospinaci a necham si namontovat kryt pod motor - taky uz to planuju minimalne rok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Takze opraveno - nakonec to byl rozsypany magnet na lozisku... Snad to vydrzi zase nejakou dobu bez investic ktere nejsou pro radost, ale ktere jsou nutnost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.