Přejít na obsah

Výměna sportovní maska za originál

Doporučené příspěvky

Zdravím,koupil jsem tuto masku..měla by se vyměnit kus za kus s originální...dnes jsem jí dostal a nevíte někdo "nebo to někdo dělal" ten černej plast na masce nijak nedrží...jde odendat...není přišroubovanej nic...a snad ani tam nejsou díry na ten drák po stranách...a to mělo jít jen vymenit..lehká práce :-( je to na předfacelift oc1...díky za rady...

post-39091-0-35292200-1423938077_thumb.jpg

post-39091-0-63337600-1423938090_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím,koupil jsem tuto masku..měla by se vyměnit kus za kus s originální...dnes jsem jí dostal a nevíte někdo "nebo to někdo dělal" ten černej plast na masce nijak nedrží...jde odendat...není přišroubovanej nic...a snad ani tam nejsou díry na ten drák po stranách...a to mělo jít jen vymenit..lehká práce :-( je to na předfacelift oc1...díky za rady...

tady jsem našel video...jak to jde lehce odendat...

Odkaz ke komentáři

Je to fakt jen nacvaklé, ale jde to dost špatně. Musíš hlavně opatrně, ale jde to. Pořádně si tu masku prohlédni a uvidíš kde to drží.

Díky,ale mě to jde oddělat lehce...stejně jako na tom videu...jde mi o to jak se to přidělá na auto...hlavně když ten plast jde snadno sundat:-( díky za odpověď :-)

Odkaz ke komentáři

Tak zkušenosti by byly, já taky měnil masku, sice ne za tuning, ale dělal jsem to. Ale jak jsem psal, rozebrat, je to jen nacvaklé, a zase složit. Je jasné, že tu třetí část tu lakovanou musíš použít ze stávající masky a je to.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19818

Díky...tato maska co mám na výměnu já je komplet...tam ten rámeček " u mě stříbrnej nepůjde"...proto se divím ,že ten vnitřní plast jde lehce dolů:-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...