milanch Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Ahoj lidičky, mám problém se škrtící klapku. Při diagnostice bylo zjištěno poruchy lambdy a škrtící klapky. Lambdu jsem vyměnil a škrtící klapku jsem vymontoval a celou vyčistil (najeto 250 000 km.). Nicméně včera se závada opakovala: při prvním startu pokud motor hned nechytne vyletí volnoběžné otáčky a kolísají, pak když vypnu motor a znovu nastartuji, tak se většinou otáčky sníží a nekolísají, ale při jízdě motor škube a volnoběžný chod motoru není stabilní (kolísají). Motor 1,6 55kW typ:AEE Prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Rada? Asi zkusit jinou škrtící klapku a když se volnoběh zlepší, vyměnit klapku. Přepokládám, že základní nastavení po vyčištění jsi udělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Ach jo...škoda, že tu už jedno poměrně velké téma o klapce máme a o pár řádků níž: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1520 Ale proč nezaložit další stejné a pak další stejné a další a další a další .... až se tady v tom nikdo nevyzná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.