Přejít na obsah

Gumy

SpiderM

Doporučené příspěvky

• o 5 týdnů později...

prosím tě, co tě to popadlo hledat takový šunty! ta první je lacinej asijskej brak, který většinou ani nejde vyvážit, nebo to na disku šmatle a ten falken to je to samo! falken FK 451 mám prozatím na autě a to jen proto, že na nich mám ještě 5 - 6 mm vzorku. jinak bych je hned vyhodil. tyto pneu při jízdě strašně hučí, o valivém odporu ani nemluvím. nekupuj to. obětuj many a kup si hned na poprvé nějakou zaručenou značku.

PS: během měsíce budu dělat rozvody + olej za cca 7 000,- tak že moje nové guméšky musí počkat... ;)

Odkaz ke komentáři
prosím tě, co tě to popadlo hledat takový šunty! ta první je lacinej asijskej brak, který většinou ani nejde vyvážit, nebo to na disku šmatle a ten falken to je to samo! falken FK 451 mám prozatím na autě a to jen proto, že na nich mám ještě 5 - 6 mm vzorku. jinak bych je hned vyhodil. tyto pneu při jízdě strašně hučí, o valivém odporu ani nemluvím. nekupuj to. obětuj many a kup si hned na poprvé nějakou zaručenou značku.

PS: během měsíce budu dělat rozvody + olej za cca 7 000,- tak že moje nové guméšky musí počkat... ;)

Ahoj Tak co by si mi doporucil?Jako ta guma zase neni taklevna stoji od 3000 nahoru tak ja zeda nevim

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...