tecki Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Uz niekto riesil rezervne koleso namiesto opravnej sady? Poradi niekto, co vsetko potrebujem vymenit v kufri a co doplnit? Treba nejaky uchyt na disk a potom nejaky polystyren do disku? A kde to zozeniem? Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Musíš koupit rezervu a sadu pro výměnu rezervního kola. Třeba v e-shopu škodovky - viz obrázek. Sada obsahuje i držák rezervy. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Přesně tak. Kdybys chtěl tu polystyrénovou vložku, mohu s popruhem a šroubem na uchycení nabídnout - dnes mi celá sada přišla a bral jsem si jí jen kvůli klíči a heveru, dál pokračuji bez rezervy, ale klíč a hever vozím. Odkaz ke komentáři
tecki Odesláno Březen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Ano, mate pravdu, je to ako doplnkova vybava a stoji to u nas cca 38€ vsetko spolu (polystyrenova vlozka, sroub na uchytenie kolesa, zdvihak, hever...), takze celkom vyhodna cena na celu zostavu. Mischicka: Bolo by to super, len ja som SK a ty asi niekde daleko v CZ... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 V červnu (jún) pojedu na Slovensko, pokud máš zájem, napiš zprávu a dohodneme se soukromě, ať to neřešíme tady. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 (upraveno) Nemate nekdo nahodou moznost sehnat rezervu na o3RS?Marne se snazim ji nekde objevit,klidne i novou,dle poslednich informaci se jedna o r18,tady je par fotek te rezervy,to prislusenstvi jde sehnat bez problemu,horsi je to s kolem. Upraveno Říjen 31, 2015 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Prosinec 17, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2016 konfigurujem octaviu a nie je mi jasny rozdiel medzi: Rezerva na oceľovom disku (dojazdová) + zdvihák + kľúč na kolesá vs. Rezerva na oceľovom disku (neplnohodnotná) + zdvihák + kľúč na kolesá Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Prosinec 17, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2016 Zřejmě jedno bude galuska a druhé obyčejná pneumatika na plechovém disku. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 A jsou to vůbec dvě rozdílné věci? Odkaz ke komentáři
peter2410 Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Tak su na vyber v konfiguratore. Odkaz ke komentáři
olegpros Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 tak ptoom sú to Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Nemate nekdo nahodou moznost sehnat rezervu na o3RS?Marne se snazim ji nekde objevit,klidne i novou,dle poslednich informaci se jedna o r18,tady je par fotek te rezervy,to prislusenstvi jde sehnat bez problemu,horsi je to s kolem. Ahoj, ta original polystiren vlozka jde rozmerove do jakeho kola?? Chci vždy vozit rezervní kolo z druhé sady zimni/letni. Mela by tedyjít vložiz do kola 17" a 18" ? Zkusenosti? diky Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2017 Sdílet Odesláno Leden 19, 2017 Ak si dobre pamätám, tak RS má len dojazdovú tenkú rezervu v rozmere R18 a má ju v inej polystyrénovej vložke, ako bežné rezervy, ktoré sú v rozmere R15 alebo R16. Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 160R dobre si pamatas tak by to malo byt aj podla toho co ja viem... Odkaz ke komentáři
tom75 Odesláno Leden 31, 2017 Sdílet Odesláno Leden 31, 2017 Ak si dobre pamätám, tak RS má len dojazdovú tenkú rezervu v rozmere R18 a má ju v inej polystyrénovej vložke, ako bežné rezervy, ktoré sú v rozmere R15 alebo R16. Ahoj, nevíš kolik to stojí?? Chtel jsem koupit jen polystiren.vložku s heverem a klíčem a jako rezervní kolo vozit vždy jen pneumatiku z druhé sady kol. Jak jsem koukal na předcházející příspěvek, tak se do klasické pneumatiky rozměru R17,18 polystiren nevejde tak nevím. Také bych se bál odření ráfku, proteže mi tam chybí nějaké filc.dorazi tak, jak mám na druhé O II. V RS bych rezervu vozil ale rád! Díky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky