Guest vildas Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Ahoj, neví někdo jak mám otevřít dveře u spolujezdce když jsou zamčené a nejde centrál? Octa.ll 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest svejkpb Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Ahoj, neví někdo jak mám otevřít dveře u spolujezdce když jsou zamčené a nejde centrál? Octa.ll 2009 Ahoj, mám ten samí problém. Stejný rok jen levé zadní. Řešil již někdo v průchodce to nejni normálně cvaká jen je stále safe lock. Řešili jste? děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mnichovice Odesláno Únor 27, 2020 Sdílet Odesláno Únor 27, 2020 Ahoj,dělal jsem to na octavii 1 zadní dveře.Je jasný,že příčin může být více,přelámaný vodiče,přetržené lanko.Mě to držel centrál.Je to trochu onanie.Sundat vnitřní tapec,všechny šrouby boční při zav.dv.jsem vyšrouboval sikovkama za hlavičku šroubu,dva spodní normálně.Potom jsem kopil konektor ,já mám 6 pinový,abych na centrál na sv.1a 2 ,kde je motorek napojen,mohl připojit z baterky 12V,je třeba zkoušet polaritu otáčet na sv 1,2 a klepal jsem na krabičku centrálu a podařilo se otevřít.Potom už jen přehodit zámek s centrálem a hotovo.Montík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.