korni Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Ahoj, Sice více působím na sousedním fóru, ale nedalo mi to vytvořit také zde své vlákno k vozu Octavia Combi L&K 1.8 TSI DSG 4x4 barva TOPAZ. Termín dodání: objednání 3.7.2014 vůz předán 16.1.2015 to znamená cca 3 měsíce po původně sdělenému termínu Trošku pěkná čekačka, kdo mě trumfne? Příplatková výbava: KESSY - bezklíčové odemykání, zamykání a startování bez SAFE systému DRIVE MODE SELECTION - volba jízdního profilu Vyhřívané vrstvené čelní sklo Komfortní telefonování s hlasovým ovládáním Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kola Infotainment navigační systém "COLUMBUS" s integrovanými mapovými podklady - Evropa a barevný MAXI DOT AUTOMATIC PARKING ASSISTANT" parkovací asistent – robotizované parkování podélně a kolmo k vozovce INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT - automatické přepínání dálkových a potkávacích světel Dodatečně doděláno a dokoupeno: DEFEND LOCK - doděláno týden po předání vozu (umístěn poměrně sympaticky vedle 12V zásuvky) Pískováni VIN (Cebia) Přikoupeny gumové koberečky Zimní disky - Borber F 5x112 ET48 + zimní pneumatiky Continental TS850 205/55 R16 Plány do budoucna: Kompletní LED osvětlení interiéru - HOTOVO Osvětlení SPZ pomocí LED Přilepit SPZtky na oboustranku - HOTOVO Kódování (stagging, ukazatel síly ventilátoru, odblokování Columbuse za jízdy, zavírání el. kufru na klíčku a od volantu, trvalé vypnutí SS, možná couvací kamera) Tónování autoskel + bezpečnostní fólie Černá skřínka - HOTOVO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Pěkná "Laurinka" . Přeji hodně spokojených km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Nádherný kočár, ať dobře slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Děkuji pánové :-) snad nezklame :-) .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Luxusní vozítko, opravdu moooc pěkná:-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Ta barva......., prostě nádhera. At jezdí k radosti a spokojenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr (dastax) Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Krásná, jak jsi na tom se spotřebou a kolik máš najeto? Já jsem zatím hodně nad plánovanou ve stejné konfiguraci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Březen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Mno najeto cca 2100km a dle výpočtů nějak spotřeba kol 9,4 l/100km .... čili dost výš :-) uvidíme další 2 nádrže, příští víkend navíc frčím do Prahy tak budou dálnice a hlavně najedu přes 800km ... Tak jsem zakoupil kameru do auta (černou skříňku) Truecam A5. A včera jsem provedl montáž a připojení napájení do volného slotu v pojistkové skříni. Zatím jsem natočil pár videí přes den a jedno v noci. Kvalita ušla, fakt se mi líbí zaznamenání trasy + obrazu + rychlosti atd. Konečně si mám s čím hrát a můžu točit některé šílené řidiče na cestách :-) Videjko ze včerejší noční jízdy + ukázka fungování automatických světel Zde hážu fota instalace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Ak by si zhodil obloženie A stĺpika, kábel natlačíš aj pod stropný tapacír a cez Áčko ideš až k poistkám, takto je to také všelijaké. Nebudí to moc dobrý dojem :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Abych pravdu řekl ak si toho vůbec nevšímám, takže mi vůbec nevadí. Nerad vycvakávám jakékoliv plasty a podobně, už to tam pak drží vždy hůře a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Korni: soudě podle videa, ty jsi z Karviné??? To byla cesta směrem od Těšína, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Jasně bydlím kousek od Ka :-) Nejspíše bydlíš tady taky kousek v okolí co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 jojo, přímo z Karviné jsem... mám pocit, že jsem viděl tvoje auto v sobotu u Hypernovy, kolem 17hod. ?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
korni Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Já jsem z Albrechtic, pracuju v Ka. Mno bohužel to jsem nebyl já, byl jsme v Praze přes víkend. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.