Přejít na obsah

Anténa


Doporučené příspěvky

Ahoj,

nevíte někdo prosím, proč na OIII kombi nemám anténu? Resp. co je podmínkou, aby anténa byla. Moc se mi líbí a docela jsem byl zklamanej, když mi přivezli auto a bylo bez antény. Volal jsem do ŠA a tam mi nebyli schopni odpovědět.

Mám rádio Bolero, stejně jako spousta služebních aut na našem dvoře, které ale anténu mají. Mám výbavu L&K, stejně jako kolega, ale on anténu má a já ne. Takže žádná souvislost s rádiem, ani se stupňem výbavy. V čem je rozdíl?

Odkaz ke komentáři

Anténu pro rádio máš ve vyhřívání zadního okna. Anténa na střeše je součástí "komfortního telefonování" a slouží k dálkovému ovládání nezávislého topení.

 

Byl jsem pomalej.

Upraveno uživatelem aha
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

ahojte,

neviete aku ma vyska ta "zralocia plutva" ?? chcem kupit stresny nosic a ako som pozeral tak stresne okno sa otv

ori o trochu vyssie ako je ta "plutva"

 

resp. mozno lepsia otazka - neviete ake je vysoke otvorene stresne okno (aj s tym deflektorom vpredu)

 

vdaka

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Níže fotky...

Celková výška zvednutí panoramatické střechy jsou zhruba 7cm vzadu u antény (ta měří cca 6cm) a protiprůvanová a protihmyzová síťka vpředu se zvedá taky do výšky 7cm.

 

attachicon.gifWP_20150328_12_37_47_Pro.jpg attachicon.gifWP_20150328_12_38_53_Pro.jpg attachicon.gifWP_20150328_12_39_05_Pro.jpg attachicon.gifWP_20150328_12_39_26_Pro.jpg attachicon.gifWP_20150328_12_39_47_Pro.jpg

Honza9007 vedel by si trošku viac popísať o tej presklennej streche? Spokojnosť? Teplota v kabíne za slnečného počasia. V zime sneh na streche. Pevnosť sieťky. Pri havaríjnej poistke nemali problém s presklennou strechou? Počul som že sa im to moc nepáči. Hluk v aute. atď....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...