Přejít na obsah

Gumofka

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

383 zobrazení profilu

Gumofka's Achievements

0

Popularita

  1. Nabízím k prodeji vůz ve skvělé kondici a výbavě. Je po nekuřákovi, ježděný na delších cestách, pravidelně servisovaný u Auto Myslivec. V TP jsem druhý majitel, fakticky jsem první, auto bylo v leasingu. Nový v ČR. Má nové brzdy včetně kotoučů, nové čerpadlo haldexu včetně náplně. Fotky ještě doplním. Kontakt 605224953 Cena 350.000,- r.v. 01/2015 km: 163000 T.K. do 01/2021 Barva: bílá moon metalíza Výbava: Bixenony s natáčením do zatáčky, denní LED Zadní LED svítílny Nádherná 18“ kola 225/40 Sada letních / zimních gum Kožený interiér v hnědém provedení (kůže / alcantra) Elektricky nastavitelná přední sedadla, řidičovo s pamětí Přední vyhřívané sedačky Zadní vyhřívané sedačky Automatická převodovka Pohon 4x4 Řazení pádly pod volantem Volba jízdního režimu eco/sport/individual/normal Adaptivní tempomat s omezovačem rychlosti Signalizace vzdálenosti vpředu a vzadu Kožený volant s ovládáním telefonu, rádia Sound systém Canton s 10 repro a subwooferem Dvouzónová digitální klimatizace Barevný maxidot Hlasové ovládání Přední mlhovky 2x originální sklopný klíč Elektrické otevírání a zavírání kufru Sada textilních a gumových koberečků Elektricky sklopná zpětná zrcátka Dešťový senzor Asistent rozjezdu do kopce Rádio Bolero s CD, přehrává přes bluetooth, SD card, USB Osvětlení prostoru chodidel Sklopná zadní sedadla s otvorem uprostřed pro lyže Hagusy
  2. Ve 23000km už mám dolito 1,5L. Poprvé si o olej řekla ve 13T km. V Yeti s 2.0TDI 103kw jsem za 160T km nedolil ani kapku..
  3. Tu dlouhodobou máš parádní, já mám za prvních 8000km 7,1L. Nedávno jsem jel z Rakous a dostal jsem se při dálniční ca 130km/h na 6,1. Většinou se ale pohybuji na těch sedmi. Mám ale i zimáky na 18"..
  4. Problém jsem měl v Yeti, ale v OIII je to naprosto v pohodě. Mám ale DSG, čímž můžu sedět dál..
  5. Gumofka

    Anténa

    Jojo, s tím tak trochu počítám, má to tu výhodu, že si můžu vybrat..
  6. Gumofka

    Anténa

    Díky moc, ani komfortní telefonování, ani topení nemám..
  7. Ahoj, nevíte někdo prosím, proč na OIII kombi nemám anténu? Resp. co je podmínkou, aby anténa byla. Moc se mi líbí a docela jsem byl zklamanej, když mi přivezli auto a bylo bez antény. Volal jsem do ŠA a tam mi nebyli schopni odpovědět. Mám rádio Bolero, stejně jako spousta služebních aut na našem dvoře, které ale anténu mají. Mám výbavu L&K, stejně jako kolega, ale on anténu má a já ne. Takže žádná souvislost s rádiem, ani se stupňem výbavy. V čem je rozdíl?
  8. Konečně jsem se v týdnu dostal trochu dál a mohl auto pořádně vyzkoušet. Jel jsem na otočku kousek za Frankfurt a protože pomalu moc nejezdim, dojel jsem s průměrem 7,4l. S YETIm jsem pod 8 nejel nikdy (s2.0tdi).. Dnes cesta z Krušovic do Nejdku, rychlost ca 110-120 a jel jsem za 6,0! Najeto mám něco přes 2000. Na katalogovou spotřebu to asi nepůjde, ale věřím, že se bude dát jezdit kolem 5,5l.
  9. Sorry, přehlédnul jsem.. Večer to opravím..
  10. Nabízím Yetiho. Výroba 01/2011, STK do 01/2017, najeto ca 161500km. Koupený nový v ČR.Pravidelný servis, nebouraný, výbava Experience. Panoramatické střešní okno, rádio s MP3 a Bluetooth, hlasové ovládání telefonu, multifunkční kožený volant, sada gumových a textilních koberečků, sada letních a zimních gum, climatronic, maxidot, dešťový senzor, zadní parkovací senzory, vyhřívané sedačky, tempomat a další.. K vidění je na Karlovarsku, lze ale domluvit i jinde. Cena 310.000,-
  11. Mám kombi L&K v kůži a po odjištění jdou sedačky ca 15cm, pak do nich musím strčit.
  12. Dodací doba je opravdu dlouhá. Objednával jsem sice 4x4, ale objednal jsem v týdnu 36 a přišla minulý týden.. chtěl jsem zelenou a řekli mi, že všechny barvy mimo cca 6 základních jsou plus další 4 týdny.. tak jsem vzal bílou metalízu.
  13. Po prvních pěti dnech a počáteční hrůze se spotřebou na osmi litrech, jsem dotankoval na průměr 7,4 za 400km. Dnes cesta 120km po horách i po dálnici, zkouška launch control a dojel jsem za 6,8. Vypadá to na očekávané zlepšení oproti yetimu, se kterým jsem se s 2.0tdi 103kw pod 7 dostával jen ztěží.. S motorem zatím maximální spokojenost.
×
×
  • Vytvořit...