Pokec Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Zdravím..Prosím vás..mám octavii předface a chci se zeptat,zda mi sedne na ty origo držáky maska z Facelifta..Musím nějak převrtávat díry atd?Bo jen kus za kus?Tu face masku budu mít totiž bez držáků..díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Mnelo by to pasovat na sroub. A videl jsem nekolik octavii s takto upravenim predkem a vypada to bezva. Presne viplni ty mezeri mezi svetlama a maskou co ma starej model. Na 99% jsem jistej ze to bude pasovat OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak to jsem zvědavej, protože když předěláváš na face tak držáky musíš koupit, ale možná je to jen kvůli světlům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak to jsem zvědavej, protože když předěláváš na face tak držáky musíš koupit, ale možná je to jen kvůli světlům. Zdravím..Právě že budu to předělávat na facelift..A to tedy fakt musím koupit i jiné držáky?????Někde sem četl,že stačí naříznout a vyhnout do kolmějšího ůhlu..Nebo jak tedy?Máte kdyžtak někdo odkaz na ty držáky?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 O tom jsem neslyšel, ale možné to je. Já jsem je kupoval. Stojí okolo dvou stovek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Kup face držáky, nějaký nařezávání je naprt, potom se ti akorát bude ta maska klepat jak drahej ratlík. Úhel je opravdu jinej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 je lepší dát dražáky na face masku,protože na předface masku josu i ty držáky o něco kratší takže tam nejde.zkoušel jsem to u svojí a určitě by to dalo dost práce přidělat na původní držáky.takže jsemraději koupil nový na face a eden mě stál kolem 60 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 je lepší dát dražáky na face masku,protože na předface masku josu i ty držáky o něco kratší takže tam nejde.zkoušel jsem to u svojí a určitě by to dalo dost práce přidělat na původní držáky.takže jsemraději koupil nový na face a eden mě stál kolem 60 kč Jedu pro nové držáky..200 kč mě nezabije a já chci,aby to vypadalo..nešetřím..Jedu pro face držáky..Po cestě musím do lékárny..Mám kašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 to je dobrý rozhodnutí,než se s tím dělat doma,takhle to máš hned a skoro bez práce ;) a určitě to bude i lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Tak kolegové..Už sem doma..Zajel sem u nás do origo prodejny škoda a koupil sem je..Jmenuje se to originalně UHELNÍK!Vyšel mě jeden na 60kč..Tudíš dva 120kč..Lepší jak cosi bastlit..Moje řeč! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Tak to každopádně, pak hoď fotky jak to dopadlo- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TuDoR Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak v tom mraze mi pri zajizdeni do garaze upadl na leve strane predni naraznik, uchyceny komplet vyrvane, tak se rozhoduji jaky tam dat, jestli z rs a dokoupit ty drzaky nebo tuningovy.Mam 01 predface.PLS PORADTE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 předělání na face není jen nárazník a maska,bohužel...řeším ted to samý jestli jít na face nebo starý s tím,že dám LK světla,prý líp svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Fendos Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Zdravím a rád ti poradím,taky jsem řešil tento problém jestli předek celý komplet předělat předface na face.Takto jsem to vyřešil já. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.