Mára..00 Odesláno Březen 26, 2015 Sdílet Odesláno Březen 26, 2015 Vito: počítám že budeš posílat i na jih Spookymu,taky bych dělal reklamu pokud chceš, jezdím hlavně ČB. :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 jirko ti sami ji opravdunedostavaji, to je asi 10 lidi ze 30, kteri jsou proste v clubu dlouho,jezdi po cely CR pripadne maji hodne cest ve svem regionu, takze to je takovy zaklad. je logicke, ze nemuzu poslat 5 nalepek do jednoho mensiho mesta, ktere je treba daleko od Zamberka, protoze to nebude mit takovy efekt, jako kdyz se motaji nalepky po hradeckem, pardubickem kraji a v miste, odku je to na sraz do 150 km. v priloze si muzete stahnout mustr a vyrobu. sirku si nechte samo udelat tak, aby se vam vesla na zadni okno, my delame vzdy siri 90 cm, to je podle me optimum aby se to veslo na vsechna zadni okna (u OI Combi je potreba mozna trochu zmensit, i kdyz myslim, ze tahle verze uz se vleze) nalepka_zadni_okno_2015.zip Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Vitto v čem jsi to dělal :) nejde to otevřít :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Bezne to neotvoris... Ale v reklamke kam si to das vyrobit s tym nebudu mat najmensi problem ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Zeby Photoshop? :) Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Jde to otevřít ve Photoshopu ;) Vitto, na kolik cca vyjde výroba jednoho kusu? Asi si ji nechám udělat, jezdím docela hodně po středočeském a ústeckém kraji, takže nějaká ta propagace bude :) Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 jo photoshop mám v druhém kompu :D dík kluci Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 ja mam jine ceny nez asi clovek v reklamce dostane, ale myslim, ze byste se meli vejit do 250 Kc schvalne to nekdo zkuste u lokalni poptat a hodte sem cenu a uvidime. Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Tak to jde. Zkusím se poptat u nás ve Slanym, pak sem hodím info. Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 U me jsou autolepky.cz, ale jeden kus mi neudelaji :D, vlastni motiv dělají v určitém množstvi. Ale schválně to zkusim. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 jardo od nich bereme pro OC vsechno, cili tobe to udelame s nasi velkou varkou Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Před chvilkou přišla odpověď z reklamního centra ohledně výroby nálepky/nálepek: Dobrý den, vychází to 90x42,3cm vyřezaná písmena na přenášecí folii by jeden ks vyšel na 250Kč 10ks - 180 20- 160 30- 140 pěkný den, Kateřina IpriLaser centrum Slaný Viktore, když nálepky necháváš dělat na šíři 90, vychází taky na výšku 42? Ptám se proto, že na O1 Combi by to v podstatě vycházelo od stěrače až skoro k horní hraně skla. Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 uz sa tesim,trosku oddychu nezaskodi,a jeger komando nech sa ma napozore,beriem si protilatky 52% :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 kocka87 : octavia I combi ma to okno hodne nizke, takze si myslim, ze to plus minus odpovida. Dakie by vedel, ten ji vozil na OI Combi Ale kdyz si vezmu, ze jsou tam 4 radky a dva maji 10 cm a dva budou mit 8 tak to cca sedi ty ceny jsou plus minus tak jak jsem rikal ;) samozrejme ja se snazim jich udelat 30-40 a dat vam je zdarma, ale budget na vicero uz bohuzel nemam. kdo si ji udela sam a investuje do toho ty penize, tomu patri obrovsky dik za propagaci a pomoc. na srazu se mi nejak budu snazit odvdecit, i kdyby jen usmevem a pochvalou pred nastartovanym RSem :D Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Ok. Mě právě horní řádek při těch 42cm vychází hóódně pod křídlo a tudíž by to nebylo moc vidět. Ale co jsem si psal s paní z reklamky, tak není problém jakkoli upravit třeba na výšku 40 při zachování stejné šíře a to už by šlo. No každopádně si ji u nás nechám vyrobit (letos mám nějakou nálepkovou mánii :D). 250kč není moc a když to bude pro dobro věci, tak nemám problém ;) Klidně bych jich nechal udělat třeba 10 za 180kč/kus pro další zájemce, které Ty nepokryješ, ale zase jak s předáním. S poštou pak vyjde asi na stejné peníze, jako kdyby si ji každý nechal udělat sólo. Odkaz ke komentáři
Kamca Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Letos také poprvé ale už se moc těším :) .. Pokud by byl zájem nabízím své zadní okno na reklamu - Zlínsko :) Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 No já letos snad také poprvé, ... minulý rok to nevyšlo, protože mi nějaká dobrá duše propíchala pneu před Žamberkem a na plecháčích se zimákama se mi nechtělo, přeci jen je to z Plzně kus... jinak Vitto díky za soubor, určo se zastavím v reklamce a nechám udělat :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 kocka : jj to pak vyjde skoro nastejno no, necham to tedy na vas. marekstod : jo tys mel smulu, tak snad letos ;) kazdopadne diky vsem Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Vitto... Za kazdu nalepku v Zamberku Jager pre teba :P tak co pani? Doprajeme sefovi riadnu divocinu? :D :D :D Odkaz ke komentáři
marekstod Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Už to vidím, jak to Vitto ještě před vjezdem do kempu loupe z každého auta dolů :-D Odkaz ke komentáři
mrty Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Ok. Mě právě horní řádek při těch 42cm vychází hóódně pod křídlo a tudíž by to nebylo moc vidět. Ale co jsem si psal s paní z reklamky, tak není problém jakkoli upravit třeba na výšku 40 při zachování stejné šíře a to už by šlo. No každopádně si ji u nás nechám vyrobit (letos mám nějakou nálepkovou mánii :D). 250kč není moc a když to bude pro dobro věci, tak nemám problém ;) Klidně bych jich nechal udělat třeba 10 za 180kč/kus pro další zájemce, které Ty nepokryješ, ale zase jak s předáním. S poštou pak vyjde asi na stejné peníze, jako kdyby si ji každý nechal udělat sólo. Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Mam v praci kluka co to tiskne doma tak se ho taky poptam a viska polepky snad neni problem dyt se to da rostrihnout na radky a kdo ma vyhrev okna tak se to da pouzit jako linky pro pismo ja to tak v loni udelal a ten odkaz www sem tam nechal pak celej rok Odkaz ke komentáři
VasiRs Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 ahoj páni, případně se taky hlásím na samolepku na okno. Mám černou O1 RS , jezdím vysočina a přejezdy Hradec, Chrudim, Brno:-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 pristi tyden maji dorazit, tak si nejake lidi napisu a vymyslime to Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Tim padem ja bych taky rad tak si me treba taky napis :D :D :D praha stredni cechy hradec vysoke myto ceska trebova atd Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Je tu někdo, kdo je přímo z Žamberka, či blízkého okolí a mohl by mi dát pár tipů ohledně něčeho? :) Gůgl mapy mi moc velkým pomocníkem nejsou... :( Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 muzu se zeptat znamych co tam pobliz bydli honzo Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 já jsem ze Žambéra tak snad pomůžu :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 zrovna jsem chtel liknyska napsat :D Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 snad tu nejsem jediný ? jednou za čas tu vidím taky nálepku ale nikdy jsem nestihl vyfotit nebo si zapamatovat číslo jinak kdybyste něco potřebovali a budu toho schopen tak určitě pomůžu ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky