miltas Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 zdravim chlapy ,, mam problem s umistenim zesilovace, do tedka ho mam prisroubovanej na zadnich sedackach ze zadu,ale potrebuju obcas neco prevest a tam mi dost vadi,, diky za navrhy,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Jde o to jakej zesilovač. Jak je velkej... Viděl jsem tady že někdo schovával zesilovač do levého zadního podběhu za koberec... Šikovný, nebylo to vidět a vyřešilo by to tvuj problém... Klidně ho můžeš nechat aj zvenku v podběhu. Taky ho muzes dat hned za sedačky na dno kufru a kousek by s eti vyrovnal schod mezi sedačkami a kufrem... Nebo pořídit dvojitou podlahu... Každopádně nejjednodušší je ho odpojit a zkoušet kam se vleze a kam ne... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 a jedna rada hlavně si ho nedávej pod přední sedačky :) tam to stojí za ho....... ale taky jsem viděl že si to někdo dal na dřevěný plato v kufru ale vzhledem k tomu že říkáš většinou něco převážíš tak bych to tam rozhodně nedával ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No plato je z důvodu přeou blbost... ;-) A přední sedačky? No pokud nemá vejškově stavitelný tak by se to dalo... ale pokud jsou vejškově stavitelný tak se to tam nevejde... Já měl v TIPU zesilovač pod zadni sedačkou,ael to u okty taky mám dojem neklapne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tma jsem si chtěl dát původně ten svůj ale bylo tam na něj málo místa a tak jsem to vyřešil tak jak mám http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=40191 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Přesně tak jsem to myslel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jo tohle je asi nejlepší řešení co může bejt, hlavně ti to nikde nepřekáží :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak dvojitá podlaha je taky dobrá... tam to taky nepřekáží ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 jo ta taky a jek si pokročil ty stou tvojí??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No mám objednaný dřeva na bednu na woofery. Až přijde a budu ji montovat tak musím doříznout ten poslední kus toho vršku, přesně na míru. Pak nastříkat, šešroubovat a začít konečně kablovat... Jenže pro zapojení ještě potřebuju aby mě kámoš dodělal takovej bazmek co bude fungovat jako zpožďovací relé (asi 15 vteřin), bude spínat zesíky, případně neony a zároveň bude umět ovládat větráky podle teploty... No a pak koupit ty středy a dodělat domky na středy + vejšky... Takže je toho ještě hodně... :-( Hlavně na ty středy netuším kdy budou love... Je to dosti darda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 hmmm tak to jsem zvědavej jak to potom bude vypadat v celku i s těma neonama takhle to zní parádně ale ty zatracený LOVE těch je vždycky málo Jinak doufám že to budeš mít na sraz hotový abych se pokochal ;) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Sterny: No kufr by měl být hotovej určitě... snad vyjde tak jak mám v plánu a tak jak bych chtěl. ;-) ty sloupky zatím nevím no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 a jestli do kombi, tak treba takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 jj v combi do bočnice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 Jo přesně jako Kubik a zabijak jsem to měl na mysli... Myslím, že aj do sedana by se to dalo takhle napáchat nějak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 21, 2010 Sdílet Odesláno Leden 21, 2010 přídám můj liftback....když tu jsou samé kombajny :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 já u toho mýho kombajna to mám řešený dvojitou podlahou .. viz foto, každopádně to ještě neni 100% hotový, teď přes zimu toho na tom moc neudělám, tak čekám na jaro až budu moct pokračovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Jak je to u me ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=415&st=20 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 klucí,nevím,ale rozhodně bych ho dal kvůli lepšímu odvětrávání ne do levé ale do pravé bočnice tam je origo mřížka,dokonce 2 kvůli proudění vzduchu,ale je to jen názor měl jsem kdysi ve fávu za sedačkama v kufru vlevo a hřál se,pak jsem ho přestěhoval vpravo blíž k podběhu a byl na tom lépe taky měl mřížku na pravé straně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 No pod sedacku se musi vic zahrejvat....tam by to nigdy nedal..... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 No pod sedacku se musi vic zahrejvat....tam by to nigdy nedal..... :) No pod sedačkou by se neměl zahřívat víc než v kufru... Ale pokud jsou sedačky vejškově stavitelný tak se tam zes nevejde aby šla dát dolů sedačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 No pod sedačkou by se neměl zahřívat víc než v kufru... Ale pokud jsou sedačky vejškově stavitelný tak se tam zes nevejde aby šla dát dolů sedačka Jo jo mas pravdu :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 klucí,nevím,ale rozhodně bych ho dal kvůli lepšímu odvětrávání ne do levé ale do pravé bočnicetam je origo mřížka,dokonce 2 kvůli proudění vzduchu,ale je to jen názor měl jsem kdysi ve fávu za sedačkama v kufru vlevo a hřál se,pak jsem ho přestěhoval vpravo blíž k podběhu a byl na tom lépe taky měl mřížku na pravé straně jenomze na levou se to dava kvuli tomu ze na levy strane je baterka a nemel sem za rok problem s tim ze by se mi to nejak hralo-... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Nu já ho mam v levé bočnici, abych měl co nejkratší kabely a nic se mi nehřeje a na odvětrávání kufru to taky vliv asi nemá. Že by to víc vlhlo jsem nepoznal... Zítra dodam foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Já to mám takhle.Chybí basák,ten je vyndanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 Já to mám takhle.Chybí basák,ten je vyndanej. Mas to pekne :rolleyes: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já to mám takto,a nepřehřívá se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Chlapi jen bych podotkl, že to přehřívání bylo myšleno, když by byl schovanej vlevo pod tapecem. Ne na tapecu jak tu ukazujete ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 (upraveno) Tak tady je ten zesík, jak jsem slíbil, akorát jsem přijel z hor, tak omluvte ten bordel Upraveno Únor 6, 2010 uživatelem labus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Mě to tam hrálo v pohodě, ale pokud jsem chtěl hrát ven to znamená pořádně ohulené, a bylo vedro, tak jsem musel mít bočnici otevřenou jinak by se to přehřívalo. Ale při jízdě v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.