Přejít na obsah

kam schovat zesilovac

Doporučené příspěvky

Jde o to jakej zesilovač. Jak je velkej... Viděl jsem tady že někdo schovával zesilovač do levého zadního podběhu za koberec... Šikovný, nebylo to vidět a vyřešilo by to tvuj problém... Klidně ho můžeš nechat aj zvenku v podběhu. Taky ho muzes dat hned za sedačky na dno kufru a kousek by s eti vyrovnal schod mezi sedačkami a kufrem... Nebo pořídit dvojitou podlahu...

Každopádně nejjednodušší je ho odpojit a zkoušet kam se vleze a kam ne... ;-)

Odkaz ke komentáři

No mám objednaný dřeva na bednu na woofery. Až přijde a budu ji montovat tak musím doříznout ten poslední kus toho vršku, přesně na míru. Pak nastříkat, šešroubovat a začít konečně kablovat... Jenže pro zapojení ještě potřebuju aby mě kámoš dodělal takovej bazmek co bude fungovat jako zpožďovací relé (asi 15 vteřin), bude spínat zesíky, případně neony a zároveň bude umět ovládat větráky podle teploty... No a pak koupit ty středy a dodělat domky na středy + vejšky... Takže je toho ještě hodně... :-( Hlavně na ty středy netuším kdy budou love... Je to dosti darda...

Odkaz ke komentáři

klucí,nevím,ale rozhodně bych ho dal kvůli lepšímu odvětrávání ne do levé ale do pravé bočnice

tam je origo mřížka,dokonce 2 kvůli proudění vzduchu,ale je to jen názor

měl jsem kdysi ve fávu za sedačkama v kufru vlevo a hřál se,pak jsem ho přestěhoval vpravo blíž k podběhu a byl na tom lépe

taky měl mřížku na pravé straně

Odkaz ke komentáři
klucí,nevím,ale rozhodně bych ho dal kvůli lepšímu odvětrávání ne do levé ale do pravé bočnice

tam je origo mřížka,dokonce 2 kvůli proudění vzduchu,ale je to jen názor

měl jsem kdysi ve fávu za sedačkama v kufru vlevo a hřál se,pak jsem ho přestěhoval vpravo blíž k podběhu a byl na tom lépe

taky měl mřížku na pravé straně

jenomze na levou se to dava kvuli tomu ze na levy strane je baterka a nemel sem za rok problem s tim ze by se mi to nejak hralo-...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...