CvOkY Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 vedel by mi prosim niekto napisat ake su rozmery na ten uchyt zosilovaca co ide do bocnice v kombiku?A aj aky to ma tvar.Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 vedel by mi prosim niekto napisat ake su rozmery na ten uchyt zosilovaca co ide do bocnice v kombiku?A aj aky to ma tvar.Dakujem Asi tě pořádně nechápu,ale ten úchyt musíš udělat podle zesíku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 vedel by mi prosim niekto napisat ake su rozmery na ten uchyt zosilovaca co ide do bocnice v kombiku?A aj aky to ma tvar.Dakujem koukni se na www.skodaoctavia.cz na obrazky jak to Zabiak daval k sobe do auta. ja sem to delal taky podle jeho tvaru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 do sedanu tady clen Hensel mel sablonu podle ktery sme si to rezali a pak calounili, ja snad mam doma jeste nekde tu boncici sakrys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tady je když tak ten návod: http://skodaoctavia.cz/clanek/montaz-zesilovace-do-bocnice . Bohužel rozměry nemám, dělal jsem to pole oka a řezal dokud to nesedlo. Ještě bych dodal, že tohle řešení je odolné vůči zlodějům. Drát k zesíku mi vede dírou v tapecu u blatníku takže není poznat, kde by mohl zesilovač být a jestli tam vůbec nějaký je. Prověřeno 2x šlohli subáč a zesík nenašli. Akorát je mi ten zesík teď k hovnu no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 chlapy se sedanama, můžu se vás zeptat jak máte ten zesík na boku v kufru přidělaný? vůbec nevím, jak ho tam dát... a asi někdo nemáte subwoofer tubu co? Já jsem si jí koupil a teď řeším jak ji přidělat v kufru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 Jedna otazka. Vadi neco zesiku gdyz je prisroubovan na bendu od subwoofu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 vic se trepe... prisroubuj to pres nejakou gumu nebo neco takovyho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No uvidim, asi neco najdu v garazi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 No uvidim, asi neco najdu v garazi... Klidně ho dej natvrdo na bednu. Ničemu to nevadí. ;-) POkud máš pořádnou bednu tak se neklepe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sutni Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 poradí mi někdo, jak v sedanu přidělat ten zesilovač někam na ten bok v kufru? Díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 no nejlepsi je tam dat drevenou bocnici stejnyho tvaru, pridelat, ocalounit a na to namontovat jinak ho tam nepridelas nebo ho muzes dat na zadni sedacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 ja jsem hudbu řešil tímto zpusobem.schodek je asi 10 cm vysoky nijak nezavazí při otvíranií dna a vyndaní rezervy a slouží jako ukladací prostor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 a to mas pak nasledne zakrytovano, nebo je to otevreny...? jestli je to zadelany tak by me zajimalo jestli se to neprezhriva v ty "mistnosti" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Miata: mám to podobně umístěné a žádný problém s přehřivaním neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Miata: mám to podobně umístěné a žádný problém s přehřivaním neni ;) Moc hezky udělaný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.