honzaprudky Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Dobrý den, mám OII 2010 s rádiem Swing s podporou BT, ale jde mi přes něj jen přijmat hovory a nejde přehrávat audio z telefonu. Šlo by to nějak vyřešit? Popřípadě bych se chtěl zeptat, proč mi nefunguje AUX konektor otvírací podpěrkou. Děkuji za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kuba.panacek Odesláno Říjen 3, 2020 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2020 Zdravim, ja mam trosku jiny problem se swingem na Octavia II (2009). Na Maxidotu mam BT-Audio, v telefonu i v radiu je povolen profil pro prehravani hudby i volani. Hudba hraje, ale pouze z jednoho reproduktoru (dvere spolujezdce). Balanc na stredu. Pres AUX nebo klasicky radio hraje hudba normale ze vsech repro. Co Vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlad Odesláno Duben 3, 2022 Sdílet Odesláno Duben 3, 2022 (upraveno) On 4/29/2015 at 9:48 PM, Rolbař said: je to OK, hudbu ovládá telefon, volant ovládá jen rádio nebo jednotku telefonu, nikoliv to, co je v telefonu No a BT jednotka nemůže poslat příkaz telefonu pomocí AVRCP ať dá další písničku když na CAN odchytí, že na rádiu nebo vlantu bylo zmáčknuto tlačítko next. Hlavně pokud to přes hlasové ovládání přímo v autě ovládat jde (to píše ten přispěvatel tady v roce 2015, já na to zkoušet použít to hlasové ovládání od škody nemám) Upraveno Duben 3, 2022 uživatelem Vlad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.