Sádlič Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Zdravím všechny :) Potřeboval bych poradit jestli je normální, že po delší jízdě když zastavím a vypnu klíček tak mi jedou ještě pár minut sahary a přitom jsou venku třeba jen 4°C a teplota motoru ukazuje normálně 90°C. Jo jinak jsem to projel i přes VAG a ten žádnou chybu neukazuje. Dřív to nedělalo a teď po výměně motoru (u starýho vyběhla ojnice) to najednou začalo dělat. V létě bych to pochopil ale teď když je ještě celkem chladno se mi to zdá divný. Předem díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 O aky motor sa jedna? Je mozne, ze si prerusil regeneraciu DPF, ak ho mas. Vtedy sa po vypnuti motoru na nejaky cas rozbehnu sahary, aby dochladili motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sádlič Odesláno Březen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 O aky motor sa jedna? Je mozne, ze si prerusil regeneraciu DPF, ak ho mas. Vtedy sa po vypnuti motoru na nejaky cas rozbehnu sahary, aby dochladili motor. Jedna se o BMM typ a DPF tam uz davno nemam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.