FreeSoul Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Čaute, mám Octavii 2001 facelift a mám problém se zapalovačem. Víte v čem by mohl být problém, když mi pálí pojistku? Zapalovač moc nepoužívám, teď jsem ho takřka po čtyřech měsících chtěl použít pro nabíjení mobilu a zjistil jsem, že mi nefunguje. Kouknul jsem na jeho pojistku a hle, byla přepálená, tak jsem ji vyměnil a bylo to ok. Druhý den přijdu do auta a zapalovač zase nic, tak koukám na pojistku a zase spálená. Bohužel na žádné měření proudu a jiné hrabání v elektrice moc nejsem a hlavně nemám vybavení, takže spíš jestli nemá někdo nějaký jednoduchý tip na co mrknout, než to zavezu do servisu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
teslicz Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Já bych se podíval jestli boční mínusové kontakty nabíječky nedosahují na plusové kontaktní plíšky dole v autozásuvce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FreeSoul Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 Zajímavý tip, podívám se, ale teoreticky by to neměla být ta příčina, dříve jsem tu nabíječku používal bez potíží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FreeSoul Odesláno Duben 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Problém vyřešen. Vadná byla nabíječka, nikoli zapalovač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.